Sorin Badea si Dorin Pulpea formeaza un nou echipaj in CNR 2018

Dupa cateva luni de pauza competitionala, de munca asidua de pregatire si planificare, a venit vremea sa dezvaluim publicului iubitor de curse automobilistice si in mod special al raliurilor din Romania, planurile pentru sezonul cometitional 2018 ale pilotului Sorin Badea:

Principala preocupare in pauza competitionala a fost ca in fiecare an gasirea suportului financiar necesar alinierii la startul Campionatului, mentinerea unei forme fizice adecvate acestui sport si crearea tuturor premiselor pentru a avea un parcurs bun in competitiile la care voi lua startul anul acesta. Dupa mai multi ani de tatonari si discutii amicale am reusit sa-l aduc alaturi de mine in masina de concurs pe prietenul meu DORIN PULPEA, de care ma leaga o prietenie veche de mai bine de 17 ani. Dorin este probabil unul din cei mai cunoscuti si apreciati copiloti din Romania cu o vasta experienta nationala si internationala, care a adunat de-a lungul timpului multe titluri de Campion”.

Inca din 2015 am inceput colaborarea cu o casa de raliuri din Italia, BERNINI RALLY care s-a consacrat in peisajul automobilistic Italian si international ca fiind un furnizor de incredere care pune la dispozitia clientilor sai masini de curse excelent pregatite si cu un support service in cursa extrem de eficient si adecvat nevoilor echipajului pe care-l deserveste. Continuam si in 2018 cu BERNINI RALLY care pentru acest sezon competitional ne-a pregatit un FORD FIESTA R5 EVO2. Revin la aceasta masina cu placere si cu credinta ca alaturi de Dorin Pulpea putem fi rapizi pe probele speciale” a mai adaugat Sorin.

 

Pregatirile pentru sezon sunt in desfasurare, una sau doua sesiuni de teste pentru finalizarea set-up-ului masini si rafinarea dictarilor vor avea loc inainte de primul raliu de la Brasov. 

Programul competitional stabilit cu sponsorii echipajului Sorin BADEA / Dorin PULPEA cuprinde in aceasta faza 4 etape CNR: Raliul Brasovului, Raliul Transilvania, Raliul Aradului si Raliul Iasului.
In cazul in care bugetul alocat pentru 2018 se va extinde intentionam sa parcurgem si 2 etape internationale in TER, acestea urmand sa fie nominalizate impreuna cu echipa.

In 2018 vom folosi anvelope MICHELIN si echipament OMP RACING furnizat de Echipa BERNINI RALLY.

 

Recomandari pentru tine!