Dan Girtofan lider la Raliul Harghitei dupa prima zi

Dan Girtofan este liderul ultimei etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop, Raliul Harghitei. Giri s-a impus in 3 din cele 4 probe speciale programate in prima zi a raliului.

PS 1 Valeni 1 in lungime de 6.44 km a fost adjudecata de Giri in fata lui Edwin Keleti si a lui Gergo Szabo care reuseste al treilea timp pe prima proba speciala de la Raliul Perla Harghitei. Simone Tempestini reuseste al doilea timp pe PS 2 Sanpaul 1, in spatele lui Dan Girtofan care reuseste sa castige si aceasta proba speciala.

PS 3 Lueta 1 este adjudecata de Simone Tempestini la bordul unui Citroen DS3, masina cu care a castigat si titlul de Campion Mondial in junior WRC. Giri reuseste al doilea timp pe aceasta proba speciala, iar  Gergo Szabo este al treilea pe aceasta proba.

Ultima proba speciala programata in prima zi a Raliului Perla Hargitei este castigata de echipajul cu numarul de concurs 5, Dan Girtofan/Tudor Marza la bordul unei Skoda Fabia R5, astfel reuseste sa aiba un avans de 00:00:14.8 in fata lui Gergo Szabo.

Maine sunt programate alte 8 probe speciale, pe care echipajele trebuie sa le parcurga.

Credit Foto: RPM Racing Ro

Subiecte asemanatoare: