Adrian Raspopa – Un nou sezon, noi provocari

 

Alături de un nou partener, Adrian Răspopa atacă un nou sezon în Campionatul Național de Raliuri cu obiectivul declarat de a-și îmbogăți palmaresul cu un nou titlu la categoria automobilelor cu 2 roți motrice.

În sezonul 2017 compania ADAMA, lider mondial al producătorilor de produse fitosanitare off-patent a decis să-l susțină pe multiplul campion național Adrian Răspopa din postura de partener principal. Multiplul Campion Național al categoriei 2 roți motrice a rămas fidel modelului Citreon DS3 R3T cu care a evoluat în ultimele sezoane, în dreapta sa urmând să stea ca și anul trecut copilotul Cosmin Diacu.

Ne bucurăm că am reușit să aducem și în acest an parteneri noi în campionat, lucru pentru care trebuie să îi mulțumesc prietenului respectiv fostului meu copilot Cătălin Grigoriu. Ne dorim ca 2017 să fie un sezon mult mai bun decât cel de anul trecut, sezon încheiat cu un rezultat care cred că nu ne reprezintă din punct de vedere valoric. Obiectivul este clar: un nou titlu de Campioni la categoria noastră,” a declarat Adrian Răspopa.

Trecut în postura de pilot anul trecut, Cătălin Grigoriu a făcut pasul în acest an către un model mult mai performant decât cel cu care a evoluat în sezonul de debut respectiv un Ford Fiesta în specificație R2.

Îmi place foarte mult noua mașină cu care am efectuat recent o sesiune de teste. Reprezintă un pas înainte pentru care aveam nevoie și de un copilot experimentat și doresc să îi mulțumesc lui Sebastian Itu că acceptat să participle alături de mine în acest sezon”, a declarat evident încântat Cătălin Grigoriu.

Debutul sezonului în Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2017 va avea loc în mod tradițional la Brașov. Tess Rally 2017 se va desfășua pe 31 martie și 1 aprilie și are în program șapte probe speciale ce însumează 100 de kilometri.

Înaintea startului în prima etapă a sezonului Adrian Răspopa și Cătălin Grigoriu îi invită pe fanii automobilismului sportiv să le fie alături miercuri, 29 martie cu începere de la ora 17:00 la dezvelirea celor două automobile de concurs ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov.

Adrian Răspopa și Cătălin Grigoriu mulțumesc partenerilor Adama, Pambac, Comfert, GoPro, Avantest și Nordtek.

 

Sursa: motorsport.ro

Recomandari pentru tine!