Adrian RASPOPA va participa la Raliu Perla Harghitei Tess powered by Total si propune noul proiect Padurea Raliului Moldovei.

Adrian RASPOPA va lua startul alaturi de navigatorul sau, Cosmin DIACU, la cateva etape de raliu in sezonul competitional 2020. Cei doi se vor alinia la startul etapelor din Campionatul National de Raliuri Betano cu un model Ford Fiesta R5, pe care il vor imparti cu Catalin GRIGORIU. Masina va fi pusa la dispozitie de OMEGA Motorsport fiind, totodata, si principalul sustinator al celor doua echipaje. 

Voi lua startul la ineditul Raliu Perla Harghitei Tess powered by Total alaturi de Cozo si vreau sa ii felicit pe cei doi organizatori care au gasit acesta solutie comuna, declara Adrian RASPOPA, presedintele ACS Rally Spirit. Situatia din acest an a adus multe schimbari, inclusiv pentru competitia noastra si reorientarea la conditiile actuale este absolut necesara. De aceea ma folosesc de acest prilej sa anunt si noul parteneriat incheiat cu Fundatia Padurea de Maine, alaturi de care vom dezvolta un proiect nou intitulat Padurea Raliului Moldovei.

In ceea ce priveste participarea noastra in CNR pana in acest moment este certa doar participarea la Raliul Perla Hargitei Tess powered by Total, urmand sa vedem din aproape in aproape cum ne vom descurca cu bugetul. Vom imparti masina cu bunul nostru prieten Catalin GRIGORIU si speram sa reusim rezultate frumoase cu modelul Fiesta R5, de ce nu poate chiar sa repetam evolutia foarte buna de anul trecut cu Skoda Fabia R5, incheia Adrian RASPOPA. 

Ionut Apostol – Director executiv al Fundatiei Padurea de Maine, care a absolvit Facultatea de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar apoi a activat timp de 15 ani in organizatii de protectie a mediului, declara: Suntem bucurosi de noul parteneriat incheiat cu ACS Rally Spirit si speram ca in acest fel vom atrage si un altfel de public in actiunile noastre de voluntariat. Totodata, prin noul proiect speram sa aducem in atentia publicului nevoia de actiune si respect fata de natura. Ne propunem ca in acest an sa plantam doua hectare de puieti impreuna cu voluntarii din motorsport, problema cea mare in aceste actiuni fiind forta de munca si nu costul puietilor. Cu acest proiect intitulat Padurea Raliului Moldovei, ne dorim sa putem crea un grup de sprijin din domeniul motorsportului astfel incat si copii nostri sa poata participa la un astfel de tip de competitie prin padurile din Romania.

Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total se va desfasura in perioada 17-18 iulie si va debuta la Brasov, avand in program bine cunoscutele probe speciale “Poiana Brasov“, “Rasnov“ si “Paraul Rece“, urmand ca in ziua secunda sa continue la Odorheiu Secuiesc pe, la fel de cunoscutele speciale “Lueta“, “Craciunel“ si “Martinis“.

Recomandari pentru tine!