Simone castiga Raliul Iasului Cotnari si devine Campion National a CNRD

simoneSimone Tempestini care alearga sub culorile echipei Napoca Rally Academy castiga editia din acest an a Raliului Iasului Cotnari, astfel Simone devine campion national absolut  a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2015 chiar cu o etapa inaintea incheieri campionatului cu etapa ce se va desfasura la Odorheiul Secuiesc, Raliul Harghitei din 8-10 Octombrie.

Tot el fiind si cel mai tanar pilot din istoria automobilismului care a castigat acest titlu de campion absolut la numai 21 de ani ai.

Prima treapta a podiumului la 2WD ( Doua Roti Motrice ) este castigata de Adrian Raspopa la bordul unul Citroen DS3 R3T de clasa 5, urmat de Vlad Cosma situat pe pozitia secunda. Ultima treapta fiind ocupata de M.Manole.

Adrian Dragan castiga la Cupa Dacia in fata lui Norbert Maior si a lui Talasman situat pe ultima treapta a podiumului la Raliul Iasului Cotnari.

Podiumul Cupei Suzuki este Vlad Cosma, A.Ardelean urmat de A.Stan.

Clasa 2 este castigata de Simone, in fata tatalui sau Marco Tempestini situat pe pozitia secunda a podiumului. G.Szabo completeaza podiumul pe ultima treapta a podiumului la clasa 2.

Edwin Keleti se impune in lupta din clasa 3 in fata lui Manu Mihalache si a lui Florin Crisan situat pe ultima treapta a podiumului la clasa.

Clasa 9 este castigata de Vlad Cosma la bordul unui Suzuki Swift Sport, urmat la peste 1 minut de A.Ardelean si C.Szabo. Podiumul fiind complet numai de masini Suzuki Swift Sport.

R.Preda castiga la clasa 11 in fata lui D.Banciu de pe pozitia secunda, urmat de P.Ciobotariu pe ultima treapta a podiumului.

Credit Foto: Alina Marian Cristina

Recomandari pentru tine!