Simone Tempestini lider la Arad dupa prima zi

simone tempestini arad Simone lider dupa prima zi in Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop, fiind si a doua mansa din European Rally Trophy.

Prima zi la Arad, a fost pentru Simone Tempestini o zi plina in care a reusit sa se impuna pe toate probele programate in prima zi de concurs, avand un avans de +00:46.0 fata de locul secund ocupat de Edwin Keleti.

Locul 3 dupa prima zi,este ocupat de G.Szabo, aflat la peste 1 minut de lider.

La 2wd, Raul Badiu este lider cu un avans de +00:43.3 fata de F.Tincescu aflat pe pozitia secunda dupa prima zi la Raliul Aradului, iar pozitia a 3 a este ocupata de Raspopa cu +02:34.6 fata de liderul 2wd.

Ps 1 – Frumuseni in lungime de 12.95 km este adjudecata de Simone Tempestini, urmat de Sebastian Barbu cu al sau Evo X cu care soseste la +00:07.1 in spatele liderului, urmat indeaproape de Edwin Keleti.

PS 2 – Sistarovat, regaseste la finalul probei acelasi pluton in fruntea clasamentului, Simone, Barbu si Keleti.

PS 3 – Sistarovat 2  este adjudecata tot de pilotul Junior NRA, Simone Tempestini urmat de aceleasi personaje de pe ps 1 si ps 2.

Ps 4 – Frumuseni 2 scoate in fata pe R.Al-Ketbi care termina proba pe pozitia a 3 a, in spatele lui Keleti sosit pe pozitia secunda pe aceasta proba. Simone isi adjudeca si aceasta proba cu un avans de +00:14.4 fata de locul secund, iar la general marindusi avansul la +00:37.2 fata de locul secund.

Ps 5 ( SSS Arad ) este ultima proba speciala programata in prima zi, fiind Super Speciala zilei in lungime de 2.21 km, Simone isi mai adauga +00:05.9 fata de locul secund la general ocupat de Edwin Keleti. Pe pozitia secunda pe aceasta super speciala, soseste M.Koci cu al sau Peugeot 208 T16, urcand pana pe pozitia a 4 a la general. Ultima treapta a podiumului pe aceasta proba soseste Szabo, care ramane pe acelasi loc 3 si la general dupa prima zi.

Maine sunt programate alte 6 probe speciale ale Raliul Aradului.

 

Credit Foto: Botyan Alexandru

L. Florin Claudiu

Recomandari pentru tine!