Sebastian Barbu si Bogdan Iancu castiga Raliul Argeșului 2022

Victorie pentru Sebastian Barbu si Bogdan Iancu la Raliul Argesului 2022 la bordul unui model Skoda Fabia Rally2.

Cu un ritm bun in ambele zile de concurs, cei doi reusesc sa obtina prima victorie din acest sezon, o victorie destul de usoara pentru acestia, dupa ce principalul echipaj favorit a abandonat chiar pe prima proba speciala a raliului, fiind vorba despre Simone Tempestini si Sergiu Itu, atunci cand transmisia modelului Porsche 997 RGT a cedat.

Locul secund i-a revenit lui Andrei Girtofan si Doru Vraja, care termina raliu la + 1 minut si 23,9 secunde in spatele liderilor sibieni. Cei doi reusesc sa urce pe aceasta pozitie dupa parcurgerea SuperSpecialei de sambata, mentinand pozitia pana la finalul etapei a treia din Campionatul National de Raliuri Betano.

Mihai Manole si Marc Banca au urcat pe ultima treapta a podiumului la final de raliu, fiind primul podium la general pentru cei doi. Mihai urca pe podium gratie abandonului bulgarului Surilov, care a avut parte de o iesire violenta in decor pe PS6 – Godeni 1, astfel ca cei doi incheie raliul la 3 minute si 45 de secunde in spatele liderilor.

Norbert MAIOR/Francesca MAIOR se impun la Doua Roti Motrice fata

La bordul unui model Peugeot 208 R2, cei doi frati reusesc sa obtina victoria la grupa destinata modelelor cu doua roti motrice fata, ceea ce era deja stiut inca de la inceputul etapei, fiind la a treia victorie consecutiva. Locul secund i-a revenit echipajului H Motorsport, Vlad COSMA/Carmen POENARU, care au alergat tot pe un model Peugeot 208.

Pe un model Renault Clio Rally 5, echipajul format din Constantin TUDOSE/Teodor Gabriel GAINA obtin cea de-a treia pozitie, fiind la o singura secunda distanta de locul secund.

La DEBUTANTI s-a impus Andrei GHEORGHIU si Andrei Zbigniew BREZOSZKI, acestia alergand pe un model Suzuki Swift, fiind urmati de Sebastian SCIRLET si Eduard ZAMFIRACHE pe o Dacia Sandero. Pozitia a treia i-a revenit echipajului mixt, Catherine RADULESCU/Bogdan MINEA, care incheie raliul pe pozitia a treia cu modelul Renault Clio Rally 5.

Constantin TUDOSE/Teodor Gabriel GAINA reusesc victoria la JUNIORI la bordul modelului Renault Clio Rally 5, urmati fiind de Jean Nicolae (Jr) TATU/Gabriel LAZAR ( Peugeot 208 Rally4 ) si de Andrei GHEORGHIU/Andrei Zbigniew BREZOSZKI pe un Suzuki Swift.

La Cupa Dacia s-a impus Ioan Teodor DANILA/Dumitru GHEORGHE pe un model Sandero, fiind urmati la +37.8 secunde in spate de Sebastian SCIRLET secondat de Eduard ZAMFIRACHE. Pozitia a treia in clasamentul cupei monomarca a fost ocupata de Dragos GHIGOLEA/Marius POPESCU.

Swift Cup: David TARTA/Mihai SANDU obtin o noua victorie lejera, acestia reusind sa termine cu un avans de peste 2 minute si jumatate fata de locul secund ocupat de echipajul Andrei GHEORGHIU si Andrei Zbigniew BREZOSZKI. 

Alin FULGA si Ciprian SOLOMON incheie raliul pe cea de-a treia pozitie in cadrul cupei.

Restul clasamentelor si timpii de pe probele speciale se pot vedea pe live.fras.ro

 

Surse Foto: Ruxandra Mitulescu | rallyphoto.ro

Recomandari pentru tine!