Andrei Girtofan, entuziasmat inaintea Raliului Harghitei 2022

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally 2) vor lua startul, vineri si sambata, la etapa a 2-a Campionatului National de Raliuri, Raliul Harghitei. O runda interesanta, in care cei doi reprezentanti ai ProRally Team Brasov vor sa fie din nou printre primii clasati, la fel ca la etapa de debut a sezonului, de la Baia Mare

Ne bucuram ca suntem si la startul celei de-a doua etape a sezonului, la Harghita, un raliu frumos, dar foarte solicitant in acelasi timp. Revenirea la configuratia clasica a cursei este un lucru care ne place foarte mult si abia asteptam sa luam startul pe probele pe care le cunoaste si indrageste toata lumea. Speram sa avem parte de o vreme frumoasa, sa nu mai ploua, pentru ca fanii care ne vor urmari sa aiba parte de spectacolul pe care il asteapta. Venim dupa un rezultat bun, dar conjunctural, la Baia Mare, care ne da incredere ca putem sa fim in top si la runda harghiteana. Dar, obiectivul nostru principal pentru primele runde din 2022 este sa ne gasim un ritm rapid, dar safe, care sa ne dea incredere, sa ne aduca in acea zona in care sa progresam de la etapa la etapa, iar, mai apoi, in functie de cum vor sta lucrurile, sa incercam sa ne luptam pentru ceva mai sus. Consider ca avem tot ceea ce ne trebuie ca si echipaj, dar si ca material de concurs ca sa facem ceea ce ne propunem si sa ne putem lupta, cu sanse reale, acolo, sus” , a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru sunt sustinuti in acest sezon de Dinamic ’92, dar si de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Curatatoria.ro, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!