CNDC: Oscar Williams pleaca din postura de favorit si in Barcelona.

Castigatorul etapei a treia din Campionatul National Digital de Circuit Betano, galezul Oscar Williams, a obtinut cel mai bun timp si in precalificarile rundei a patra, care va avea loc vineri seara, de la ora 22:30, pe circuitul Catalunya din Barcelona.

Reprezentantul echipei CRG Romania Racing a incheiat traseul in 1:47.052 si isi reconfirma pozitia de aspirant la primul titlu national din istoria sim racingului sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Fostul campion national de juniori la autoslalom, Leo Borlovan, s-a aflat la numai 12 miimi de Williams, in timp ce un alt gamer, Emanuel Gaczella, a inregistrat al treilea timp, fiind cronometrat cu 1:47.208.

Liderul la zi al campionatului, Dragos Simion, fost pilot de karting si anduranta, continua sa se descurce excelent in simulator si este pe 4 pe Catalunya inaintea etapei de vineri seara, aflandu-se la numai doua zecimi de cel mai bun timp de pana acum.

In Top 10 din precalificarile acestei runde se mai afla Aldrin Opran, Florin Mergea, Bogdan Mutu, Rares Dranca, Claudiu Clima si Robert Prepelita.

Liderul clasei Racers, Alex Mirea, s-a calificat din nou in Diviziei A, care va debuta de la ora 22:30 pe canalul de YouTube al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Pilotul de viteza in coasta are al 26-lea timp din precalificari si se numara astfel printre cei 30 care vor lupta pentru castigarea etapei a patra. De la ora 23:00, cele doua curse ale etapei vor putea fi urmarite in direct pe postul de televiziune Pro X.

Urmatorii 30 de timpi din precalificari vor concura in Divizia B a acestei etape. Printre acestia se numara si Raul Badiu, reprezentantul Romaniei in Campionatul Mondial de Raliuri, dar si Emil Nestor, vicecampion national absolut la viteza in coasta in sezonul trecut.

In total, 148 de concurenti s-au inscris la editia inaugurala a Campionatului National Digital de Circuit Betano, organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv sub sloganul #StamAcasa. Federatia pune in joc cursuri de pilotaj pentru cei mai buni gameri, dar ofera si accesorii marca Tellur pentru cel mai bine clasati la cele 3 clase.

CLASAMENTUL GENERAL DUPA TREI ETAPE:
1. Dragos Simion 80p
2. Florin Mergea 68p
3. Claudiu Clima 66p

Clasamentul Clasei Racers dupa trei etape:
1. Alex Mirea 101p
2. Raul Badiu 100p
3. Rares Dranca 84p

Clasamentul Clasei Juniori dupa trei etape:
1. Victor Taras 109p
2. Lukas Hellman 104p
3. Sabin Stroescu 76p

Clasamentul Clasei ESports dupa trei etape:
1. Dragos Simion 82p
2. Florin Mergea 69p
3. Bogdan Mutu 60p

Recomandari pentru tine!