Simone Tempestini lider dupa prima zi de la Raliul Aradului

Pilotul echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, este lider dupa prima zi de la Raliul Aradului 2019, urmat de echipajul Vali Porcisteanu/Dan Dobre  la bordul unui Citroen C3 R5, iar Sebastian Barbu/Bogdan Iancu ocupa ultima treapta a podiumului provizoriu de la Arad dupa cele 4 probe speciale desfasurate in prima zi care au insumat peste 45 de km de proba speciala desfasurata pe macadam.

Prima proba speciala de la Arad ( Frumuseni 1 ) este adjudecata de Simone Tempestini alaturi de Sergiu Itu, urmati de Vali care termina proba cu o intarziere de +00:23,6 sec. fata de lider. Bogdan Marisca/Sebastian Itu termina prima proba cu al treilea timp, la +00:27,6 sec. fata de cooechipierul sau de la Napoca Rally Academy.

PS2 „Sistarovat 1” este adjudecata de acelasi echipaj ca si prima proba, insa de aceasta data al doilea timp ii revine lui Marisca ( Ford Fiesta R5 ), urmat fiind de Dan Girtofan la bordul Skodei Fabia R5.

Cea de-a doua trecere pe Frumuseni ( PS3 – Frumuseni 2 ) este adjudecata de echipajul NRA, Simone/Itu, care opreste cronometrul la 06:54,50 sec., urmat de Porcisteanu si de Sebastian Barbu.

Ultima speciala a zilei a fost SuperSpeciala din centrul Aradului, pe un traseu de 2.2 km, Simone reuseste isi adjudece si acesta proba in fata lui Sebastian Barbu si lui Bogdan Marisca. Dupa cei 46.64 km de proba speciala programati pentru prima zi, Simone este lider in clasamentul general provizoriu cu un avans de 1 minut si 12.7 sec. in fata lui Valentin Porcisteanu. La bordul unui model Skoda Fabia R5, Sebastian Barbu termina ziua secunda pe pozitia a III-a la +1:23.6 sec.

Top 5 dupa prima zi de la Raliul Aradului 2019 

top 5 arad provizoriu
sursa timpi: fras.ro

Ziua secunda de la Arad are programate inca 5 probe speciale, cu o lungime de 87.93 km de macadam. Raliul Aradului 2019 puncteaza ca si etapa a doua din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2019.

Foto: Flavius Criotoriu / rally art.ro

Recomandari pentru tine!