Giri increzator la Raliul Aradului Kia 2017

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au în față o nouă provocare în sezonul 2017 al CNRD: Raliul Aradului, programat în zilele următoare. Fiind prima etapă pe macadam a anului, cursa bănățeană le poate aduce puncte importante în clasamentul general celor doi echipieri Škoda România Motorsport, astfel că ambii sunt hotărâți să nu dezamăgească.

Giri și Tudor au efectuat deja recunoașterile pe probele arădene și au oferit primele concluzii. „Ca întotdeauna, macadamul de la Arad este unul foarte bun. Probele sunt uscate, au un desen foarte frumos și sunt sigur că o să ne bucurăm, ca în fiecare an, să concurăm aici. Lupta pentru primele locuri se anunță una frumoasă, cu Simone și Bogdan, mai ales că este și o etapă europeană. Sperăm să le oferim o replică frumoasă. Dorința noastră este să avem un raliu curat, fără incidente și să ajungem la final cu bine. De asemenea, vrem să avem un ritm cât mai bun, care să ne ofere posibilitatea ca la sfârșitul cursei să bifăm un rezultat cât mai sus în clasament”, a spus Dan Gîrtofan.

Raliul Aradului va conta ca etapa a treia a CNRD, dar și ca runda a doua a Balkan Rally Trophy, campionat ce face parte din Trofeului European de Raliuri FIA.

Dan și Tudor se bazează în CNR 2017 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Recomandari pentru tine!