Rares Dranca debuteaza in Campionatul National de Raliuri

Rares Dranca debuteaza in CNR. Trece de la jocul WRC 5, intr-un campionat real.

Rares DrancaRares Dranca este un tanar pilot din Botosani care debuteaza in Campionatul National de Raliuri chiar la prima etapa de la Brasov care se dezfasoara la sfarsitul acestei luni. Acesta va lua startul la bordul unei Dacia Logan de clasa 9, avandu-l pe Marius Paunescu in postura de navigator. Echipajul Rares/Marius nu vor puncta in cupa monomarca, mai exact Cupa Dacia.

FanRally: Salutare Rares, spune-ne cateva cuvinte despre tine si hobby-ul tau. De unde aceasta pasiune pentru motorsport?

Rares: Sa incep prin a spune cate ceva despre mine? Hmm….am 17 ani, sunt din Botosani si asa cum era de asteptat sunt pasionat de motorsport, in special de raliuri. Am inceput sa pilotez virtual la varsta de 12 ani pe Richard Burns Rally(RBR) unde am obtinut cateva rezultate importante. Anul trecut m-am calificat in finala campionatului mondial WRC5 care s-a desfasurat in Marea Britanie. Din pacate, in realitate am participat la o  singura  etapa  din cadrul campionatului national de slalom paralel din 2015.

Aceasta pasiune am mostenit-o de la tatal meu, fost pilot de raliuri. Primele amintiri le am de la varsta de 3 ani de la Raliul Sibiului, primul raliu unde am fost spectator si nu cred ca a fost an in care sa nu vizionez live macar un raliu. Atmosfera intalnita, viteza si derapajele masinilor, emotiile resimtite m-au determinat sa-mi doresc sa devin pilot de raliuri, iar anul acesta cu ajutorul familiei reusesc sa imi indeplinesc acest vis!

FanRally: Anul acesta debutezi in CNR pe o Dacia Logan. Ce planuri ai pentru 2017?

Rares: Anul acesta intentionez sa particip la cel putin 4 etape din CNR (Brasov, Cluj, Bacau si Iasi) si de ce nu, poate si o etapa de viteza in coasta, astfel incat sa adun cat mai multa experienta si la anul sa ma pot lupta pentru un titlu de campion national.

FanRally: Care sunt sustinatorii tai, parteneri, sponsori in sezonul 2017 a Campionatului National de Raliuri?

Rares: Singurii sustinatori si sponsori pe care ii am la momentul actual sunt parintii,familia si prietenii.Acestia sunt cu mine de la inceput,m-au sustinut intotdeauna si le multumesc pentru asta!

Parteneri Media: fanrally.ro

Recomandari pentru tine!