Dan Girtofan si Tudor Marza, pregatiti pentru debutul de sezon 2019

Gata! Asteptarea s-a terminat astfel ca in cateva ore se va da startul unui nou sezon in Campionatul National de Raliuri Dunlop, odata cu Raliul Argesului Catena. Printre protagonistii din 2019 se vor numara si brasovenii Dan Girtofan si Tudor Marza, cu a lor Skoda Fabia R5, care vor lupta, din nou, pentru un loc acolo sus, pe podium. Spre deosebire de alti ani, campionatul nu va mai debuta la Brasov, ci la Pitesti, unde probele de pe Transfagarasan vor constitui punctul principal de atractie.
Giri si Tudor au efectuat o parte din recunoasteri si au oferit primele impresii, la cald. „Am reusit sa facem recunoasteri pe probele de pe Transfagarasan. Sunt un pic denivelate, iar astazi le-am gasit si ude, curgea apa de pe munte pe ele. Dar sunt foarte frumoase si foarte complexe. Proba de la coada lacului este una superba si ma bucur ca vom avea ocazia sa concuram pe ea. Pentru noi va fi un sezon dificil, din toate punctele de vedere. Speram sa incepem fara evenimente neplacute noul an competitional si sa ajungem cu bine la finalul cursei argesene”, a spus Dan Girtofan.

Dublul campion national este fericit pentru fiul sau Andrei, care va lua startul in noul sezon la fosta clasa 3, la bordul unui Subaru Imprezza N14: „Andrei va face trecerea in acest an la o masina cu tractiune integrala. Sunt bucuros pentru el, il vad foarte motivat si sunt sigur ca va avea rezultate foarte bune”.

Dan Girtofan si Tudor Marza doresc sa le multumeasca urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Subiecte asemanatoare: