Raliul Perla Harghitei la ora ultimelor preparative

Organizatorii Raliului Perla Harghitei, competitie care se va desfasura in perioada 12-13 iulie, fac ultimele retusuri pentru ca editia cu numarul 27 a intrecerii sa confirme trendul ascendent din ultimii ani. Si au alaturi un numar tot mai mare de parteneri care au decis sa se implice pentru a o transforma intr-un eveniment nu doar pentru comunitatea locala, ci si pentru Campionatul National de Raliuri Dunlop.

O saptamana ne mai desparte de startul pe prima proba speciala a Raliului Perla Harghitei. Competitia a ajuns la editia cu numarul 27 si conteaza ca a patra etapa in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Campionatul National Rally 2 Dunlop si Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice, intreceri derulate sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.
Evident, pregatirile au intrat in linie dreapta, dorinta organizatorilor fiind ca intrecerea sa ridice stacheta din toate punctele de vedere. ”Este un eveniment de referinta pentru comunitatea locala, judetul Harghita si Odorheiu Secuiesc, si nu am lasat vreun detaliu la voia intamplarii. Ne dorim sa le oferim tuturor celor care vor participa la eveniment, sportivi, echipe tehnice, oficiali, dar si fanilor, sa aiba parte de un sfarsit de saptamana de neuitat”, a precizat Csaba Ferencz, Presedinte Club Maxx Racing, organizator al raliului.

Pe aceiasi lungime de unda sunt autoritatile locale, dar si partenerii traditionali. Carora li s-au adaugat si nume noi, care-si doresc sa sprijine acest demers. ” Ne bucura faptul ca in acest an se va numara printre sponsori si Motul, un nume de referinta in domeniul produselor de lubrifianti pentru motociclete si autovehicule. Motul, specialist in lubrifianti, infiintat in 1853, este renumit datorita implicarii in competitiile de motorsport, la nivel mondial”, a declarat Csaba Ferencz.

Natura, aventura si grija fata de mediu

Motul nu reprezinta insa singura noutate de data recenta. Transilvania Adventure Park a decis sa se inscrie pe lista sponsorilor si va oferi vouchere in valoare de 1.200, 1.000 si 800 de euro pentru cei mai buni sportive din Raliul Perla Harghitei. Acestea vor putea fi utilizate pentru teambuilding-uri sau sub forma de servicii pentru cei care-si doresc o portie zdravana de aventura in natura.

Si pentru ca atat organizatorii si sponsorul principal, Perla Harghitei, cit si autoritatile locale si ceilalti parteneri pun pret pe natura si grija fata de mediu, in randul celor care se implica in buna desfasurare a acestei intreceri si-a mai gasit loc un nume nou. Este vorba despre KeroBike, care va oferi o flota de biciclete electrice Haibike. Acestea urmeaza sa fie folosite de catre sportivi, mecanici si oficialii echipelor, dar si de catre echipa organizatorica, pentru a-i facilita deplasari cat mai eficiente si prietenoase cu mediul.
Raliul Perla Harghitei este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Harghita, Primaria Odorheiu Secuiesc, Pirmaria Lueta. Parteneri: Perla Harghitei, Toyota prin Eurocar Trading, Amigo&Intercost, Magdolna Impex, Viking Srl, Motul, Transilvania Adventure Park,KeroBike. Li se adauga partenerii traditionali precum firma de avocatura Dancea & Asociatii, Mastertent, Hotel Tarnava, Vari Trans, Brother, Septimia. Nu in ultimul rand, competitia se deruleaza cu sprijinul I.S.U. Harghita, Serviciul de Ambulanta Harghita si Jandarmeria Harghita.

Pentru mai multe informatii legate de aceasta competitie, accesati www.raliulharghitei.ro

Noutati
Vezi mai multe