Marisca preia conducerea dupa prima bucla de Duminica de la Cluj

Raliul Clujului 2021 are programate pentru ziua de Duminica patru probe speciale, cate doua treceri pe Tarnita si Dungau, prima bucla desfasurandu-se dimineata, reprezentand prima bucla a zilei secunde.

Bogdan Marisca ( Ford Fiesta R5 ) a reusit sa isi adjudece ambele probe speciale ale diminetii, preluand fotoliul de lider de la Sebastian Barbu ( Skoda Fabia Rally2 ) dupa cele doua probe PS 3 Tarnita 1 si PS 4Dangau 1. Sibianul cade pe pozitia secunda la general cu un handicap de 27 de secunde in spatele liderului de la Napoca Rally Academy.

Dan Gitofan se regaseste pe pozitia a treia la general dupa primele 4 probe speciale desfasurate pana in acest moment, fiind la +56,3 sec. in spatele lui Marisca.

Credit Foto: Balázs Attila – Rallyphoto Hunters

Cu un avans de 46.6 sec. fata de locul secund, Roland Csato conduce raliul in cadrul Cupei Dacia, pe locul secund fiind Victor Supuran. Cea de-a treia pozitie este ocupata de Alin Horea Balea, la aproape 3 minute in spatele liderului cupei.

La Swift Cup conduce David Tarta dupa parcurgerea celor patru probe, doua sambata si doua duminica dimineata, avand un avans fragil de 8,6 sec. fata de Radu Necula, echipajele mai avand de parcurs inca doua probe speciale in dupa-amiaza zilei de Duminica. Cristi Sugar se regaseste pe trei in cadrul Cupei, la +14,2 secunde in spatele lui David.

Norbert Maior domina la doua roti motrice, acesta fiind secondat la aceasta etapa de Alexandra Gogonetu, acestia avand peste un minut avans fata de locul secund ocupat de Marius Sincraianu ( Peugeot 208 ). Radu Benea se afla pe cea de-a treia pozitie tot pe un model Peugeot 208.

Transmisiunea LIVE a Power Stage-ului ( Dângău 2 Star Lubricants ) se poate vedea pe pagina noastra dedicata acestui raliu – Raliul Clujului la sectiunea Live Streaming.

Timpii si rezultatele probelor speciale se pot vedea aici.

Recomandari pentru tine!