8 echipaje gata sa lupte pentru prima pozitie din 208 R2 Cup la Raliul Harghitei

Dupa un debut pe masura asteptarilor in prima etapa a sezonului 2022 din Campionatul National de Raliuri Betano, Raliul Maramuresului, in care lupta din 208 R2 Cup a fost atractia principala, caravana noastra va ajunge in acest final de saptamana la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va avea loc Raliul Harghitei.

Organizat sub umbrela unei echipe inimoase numita Maxx Racing, Raliul Harghitei, una dintre etapele de succes din Romania, sarbatoreste in acest an editia cu numarul 30, prilej prin care dorim sa-i felicitam pe toti cei care au pus umarul la realizarea acestei frumoase borne. Competitia va debuta astazi de la ora 20:00, atunci cand cele aproximativ 80 de echipaje sunt asteptate sa ia parte la Startul Festiv din Piata Marton Aron.

Vineri, cu incepere de la ora 08:00, este programata sesiunea de Shakedown, aceasta fiind completata dupa-masa cu trei probe speciale: „Bucin”, „Liban”, respectiv proba Superspeciala „Arpad Dietrich”, revenita in programul din acest an. Pentru sambata, gazdele noastre au propus parcurgerea de trei ori a inca trei probe speciale: „Meresti”, o proba complet noua, „Sanpaul” si regina „Lueta”. Spectacolul automobilistic harghitean se va incheia sambata cu Festivitatea de premiere, programata pentru orele 21:00.

8 echipaje sunt gata sa lupte pentru prima pozitie din 208 R2 Cup la Raliul Harghitei, acestia fiind hotarati sa ofere un spectacol pe cinste fanilor care sunt asteptati in numar mare pe marginea probelor:
1. Cristi Sugar/Vlad Colceriu
2. Marius Sincraianu/Alina Pop
3. Csongor Szabo/Marcus Andreoiu
4. Radu Necula/Adrian Temes
5. Claudiu Albut/Radu Ursu
6. Rares Tomita/Levente Csegzy
7. Bogdan Gheorghiu/Denisa Parteni
8. Andrei Coreanu/Iulian Nicolaescu – echipaj invitat si la aceasta etapa.

Echipa organizatorica ureaza bun venit in cupa monomarca nou-venitilor Bogdan Gheorghiu si Denisa Parteni, care vor avea parte de multiple premiere: vor concura pentru prima data impreuna, fiind totodata debutul pilotului pe un model R2. Cum prognoza meteo arata deocamdata incurajatoare in acest final de saptamana, ne ramane doar sa ne bucuram de spectacol.

Datorita partenerului principal Termo Life, Top 3-ul din 208 R2 Cup va avea parte de premii si la Raliul Harghitei:
1. Locul 1 – 2000 EURO
2. Locul 2 – 1000 EURO
3. Locul 3 – 500 EURO

„Dupa o prima etapa foarte reusita din punct de vedere organizatoric si sportiv la Raliul Maramuresului, ne indreptam cu mult optimism spre Odorheiu Secuiesc. Suntem siguri ca vom avea parte de un duel cel putin la fel de strans pentru primele pozitii din 208 R2 Cup, asta si datorita conditiilor meteo care se anunta a fi foarte bune. Suntem bucurosi sa avem la start un echipaj nou care se alatura competitiei si cred ca pentru urmatoarele etape veti mai avea parte de surprize. Le dorim tuturor un raliu cat mai bun si sa ne vedem cu bine la final.” a declarat Dorin Costea, organizator 208 R2 Cup.

Desfasurarea 208 R2 Cup nu ar fi posibila fara sustinerea partenerului Termo Life.
Partenerii tehnici ai competitiei sunt: Hankook Competition prin Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro si Verla.
Partener media: RallyMax.ro

Recomandari pentru tine!