Calendar C.N. Raliuri 2022 – Provizoriu

Federatia Romana de Automobilism Sportiv a publicat astazi ( 18 Noiembrie 2022 ) calendarele PROVIZORII a sezonului 2022 pentru C.N. Raliuri 2022 ,Viteza in Coasta si SuperRally.

Sezonul competitional a Campionatului National de Raliuri 2022 a Romaniei va cuprinde 9 etape, 5 dintre acestea desfasurandu-se pe asfalt, iar alte 4 fiind programate sa se desfasoare pe macadam. 

Raliul Maramuresului este cap de lista in sezonul viitor, fiind programat intre 8-9 aprilie 2022 cu probe pe asfalt, urmand ca echipajele sa ajunga in Harghita ( Raliul Harghitei ) in ultimul weekend din Aprilie, fiind tot etapa de asfalt.

Raliul Argesului va conta ca si etapa a treia din sezonul viitor, etapa urmata de Raliul Bucovinei in luna Iunie. Raliul Sibiului va deschide sezonul pe macadam, fiind programat intre 15-16 Iulie, Raliul Moldovei si Raliul Iasului care vor tine echipajele pe suprafata preferata a multor piloti.

Dupa cele trei etape consecutive pe macadam, Raliul Clujului va aduce din nou participantii pe asfalt in Octombrie, insa batalia finala se va da la Raliul Brasovului, care pana in anii anteriori eram obisnuiti sa deschida sezonul competitional, acum puncteaz aca si ultima etapa din campionat, fiind etapa de macadam.

sursa: fras.ro

Acest calendar este unul PROVIZORIU si nu este calendarul definitiv a sezonului, acesta va putea suferii modificari pe care echipa noastra le va reda intr-un articol viitor dupa publicarea acestora din partea FRAS.

Vezi si calendarul provizoriu a Campionatulului National de SuperRally 2022 sau calendarul provizoriu a Campionatului National de Viteza in Coasta 2022

Recomandari pentru tine!