Victorie pentru Simone Tempestini si Sergiu Itu la Raliul Iasului 2023

Victorie pentru echipajul Napoca Rally Academy, format din Simone Tempestini si Sergiu Itu pe modelul Skoda Fabia Rally2 Evo la Raliul Iasului 2023 desfasurat in weekendul 8-10 Septembrie.

Clujenii au reusit sa se impuna in fata colegilor de echipa, Bogdan Marisca si Karoly Borbely, terminand la 1 minut si 28.4 secunde in spatele liderilor dupa parcurgerea celor 7 probe speciale la bordul unei Skoda Fabia Rally2.

Pozitia a treia la general a fost ocupata de sibianul Sebastian Barbu si Bogdan Iancu, tot pe modelul Skoda Fabia Rally2 Evo, adunand la finalul raliului un handicap de 1 minut si 59,7 secunde fata de prima treapta a podiumului general.

Sursa foto: Balasz Attila – rallyphoto Hunters

Adrian Tehei si Angela Tehei au reusit sa isi treaca in cont victoria in cadrul Rally Start ( Trofeul Rally2 ), la bordul unui model Renault Clio, urmati pe pozitia secunda de Florian Niturad/Mihai Alexandru Popa, respectiv George Catalin Ienasel si Viorel Voinea pe pozitia a treia.

 Norbert si Francesca Maior cu al lor Peugeot 208 Rally4, au dominat competitia destinata modelelor cu tractiune pe puntea fata ( 2FWD ), castigand in fata lui Cristian Sugar si Vlad Colceriu, care au fost urmati de David Tarta si Aurel Mihail Sandu. 

Cristian Sugar si Vlad Colceriu s-au impus si la categoria destinata juniorilor, urmati de Serban-Matei Badea/Pop Alina Bianca si Sebastian Scirlet si Sebastian Itu.

La debutanti s-a impus Serban Matei Badea si Alina Bianca Pop pe un model Peugeot 208 R2, fiind urmati de Alexandru Cazacu/Levente Csegzy si de Daniel Militon secondat de Bogdan Giol.

In cadrul Cupei Dacia, Daniel Militon si Bogdan Giol au profitat din plin de abandonul lui Eliott Delecour care se afla in pozitia de lider si cu un avans considerabil dupa ziua de sambata, reusind victoria in cadrul cupei monomarca dupa abandonul francezului. Daniel Calugaru si Aurelian Malutan incheie pe pozitia secunda, fiind singurele echipaje care au terminat raliul.

Paul Popa si Tudor Marza s-au impus la Swift Cup, urmati de Alexandru Cazacu si Levente Csegzy pe doi si de Silvan Mihai Cimpoesu si Sorin Colceriu pe trei la general.

Sursa foto: Balasz Attila – rallyphoto Hunters

Cristian Sugar si Vlad Colceriu s-au impus si in cadrul cupei 208 R2 Cup, urmati de echipajul David Tarta si Mihai Sandu. Ultima treapta a podiumului i-a revenit echipajului Serban Matei Badea si Alina Bianca Pop.

Sebastian Scirlet si Sebastian Itu au fost victoriosi in cadrul cupei Renault Clio Rally5 Challenge, urmati de Mircea Samuil si Calin Maier. Pe trei a venit Arthur Luca si Alexandru Simon.

Clasamentele finale de la Raliul Iasului 2023 se pot vedea aici.

Urmatoarea etapa din cadrul CNRB va fi Raliul Clujului, care se va desfasura in perioada 30 septembrie-1 octombrie.

Recomandari pentru tine!