Briefing medical antidoping in CNR si CNVC

fras-okComisia Medicala FRAS a anuntat ca incepand cu etapa de la Arad care se va desfasura intre 8-9 Mai, vor desfasura prezentaru despre doping si ce substante sunt interzise si nu numai. Mai jos este buletinul informativ oferit de FRAS.

       Buletin informativ:

Controlul anti-doping la etapele din CNR DUNLOP și CNVC DUNLOP

 

  1. Federația Română de Automobilism Sportiv prin Comisia Medicală, împreună cu Agenția Națională Anti-Doping va demara un proiect de informare a sportivilor. Vor avea loc prezentări în acest sens care cuprind informații despre controlul doping, substanțele interzise, amenzile pe care le primesc sportivii în cazul unor probe pozitive. Acest proiect vine în ajutorul sportivilor ținând cont că în acest an competițional vor exista mai multe controale doping.

Delegația Agenției Naționale Anti-Doping va fi prezentă la competițiile organizate sub egida FRAS pentru a instrui sportivii după următorul program:

 

Pentru Campionatul Național de Raliuri DUNLOP 2015 – Etapa aII-a

Pe data de 07.05.2015 Hotel Continental Forum, Bvd. Revoluției 79-81, Arad , ora 16:30 (în zona Comandamentului Competiției) 

Vor fi prezenți și membri ai Comisiei Medicale FRAS care vor face o scurtă prezentare a măsurilor de prim ajutor  precum și a obligațiilor pe care le au echipajele în cazul unui incident de cursă nedorit (Dr.Simona Avirvari si Dr. Romeo Dănilă).

Pentru Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2015 – Etapa a II-a

22.05.2015 Casa de Cultură a Sindicatelor, Alba Iulia, str. Mihai Viteazul nr.31, ora 18:40 (în zona Secretariatului Competiției)

Toți sportivii celor 2 campionate sunt rugați să se prezinte la cele 2 întâlniri stabilite!

  1. Sportivii licențiați ai Federației Române de Automobilism Sportiv beneficiază de o reducere cuprinsă între 30-50% (în funcție de zona examinată) pentru investigațiile imagistice (Rezonanță Magnetică Nucleară) efectuate în clinicile de diagnostic PHOENIX (București, Cluj Napoca, Piatra Neamț, Deva). Pentru mai multe informații contactați comisia medicală  (Dr. Mihaela Beldie)

Președinte Comisia Medicală FRAS

Dr. Mihaela Beldie

Recomandari pentru tine!