Record de transmisiuni live la Raliul Perla Harghitei 2019

Ne mai despart doar cateva ore pana la prezentarea oficiala a echipajelor prezente la editia 2019 a Raliului Perla Harghitei 2019, competitie care se va desfasura in perioada 12-13 iulie. Intrecerea care conteaza ca a patra etapa in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Campionatul National Rally 2 Dunlop si Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorie, toate derulate sub egida Federatiei Romtne de Automobilism Sportiv, va beneficia de o extinsa serie de transmisiuni live.

Programat in perioada 12-13 iulie, Raliul Perla Harghitei se va derula pe un traseu cu o lungime totala de 413,51 km, din care 121,65 km distanta probelor de clasament. Sunt in total 12 ”speciale”, din care distincte, fiecare dintre ele oferind concurentilor, dar si publicului zone deosebit de spectaculoase.

Iubitorii motorsportuluicare nu se vor afla pe probele speciale pot urmari derularea intrecerilor gratie transmisiilor live pe pagina oficiala a raliului, www.raliulharghitei.ro. Imaginile se pot urmari si pe Liveevent.org, cu ajutorul aplicatiei Visit Harghita pe orice dispozitiv mobil. In cazul ambelor va puteti abona pentru a primi notificari in momentul in care incepe o transmisiune live. In plus, imaginile sunt disponibile si pe canalele media care doresc sa le utilizeze folosind functia Embed.

Tot ce trebuie sa stiti despre transmisiunile live a Raliul Perla Harghitei
Organizatorii au introdus o inovatie majora in raliul din acest an, echipa Liveevent.org difuzeaza pe Internet cel de al 27-lea editie a Raliul Perla Harghitei. Detaliile despre transmisiunile Liveevent.org ne-au fost prezentate de managerul de proiect, Sandor Kovacs.

„Planificam sa difuzam cateva probe speciale din trei unghiuri de camera. Cu siguranta insa, vom avea macar imagini de la minimum o camera. In plus, tehnologia noastra ne permite sa folosim dispozitive mobile moderne (telefoane, tablete). Ceea ce inseamna ca, in masura in care vom avea astfel de transmisii, vom putea insera si imagini din camerele montate in masinile de curse. Iar la acest capitol, potrivit calculelor noastre, putem oferi acest serviciu pentru circa 20 de piloti. Ramane ca ei sa-si dea acordul si sa stabilim detaliile tehnice”, a precizat Sandor Kovacs.

Trebuie precizat ca imaginile receptionate de LiveEvent, transmise de la aproximativ 30 de surse, sunt combinate prin intermediul unui mixer video pentru a genera transmisia. In plus, aceasta va beneficia si de informatii privind timpii, respectiv de hartile probelor speciale.

In ceea ce priveste transmisiunile, ele vor debuta inca de joi seara, ora 20, cind va incepe Festivitatea Oficiala de prezentare a echipajelor. „Noi tinem legatura cu organizatorul competitiei si pe baza sugestiilor sale vom cauta sa realizam cele mai spectaculoase inregistrari ale raliului. Daca totul merge bine, vom putea difuza si inregistrari filmate cu ajutorul unor drone, de la superspeciala de vineri”, a mai precizat Sandor Kovacs.

Vineri vor exista transmisii de la Shakedown si de pe proba Bucin, cu trei unghiuri de camera si imagini on-board. Sambata vor fi transmisii de la toate cele trei probe, Valeni, Sanpaul si Lueta.

Reamintim, rezultatele in timp real sunt furnizate de catre Federatia Romana de Auomobilism Sportiv la deja cunoscuta adresa live.fras.ro.
Raliul Perla Harghitei este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Harghita, Primaria Odorheiu Secuiesc, Pirmaria Lueta. Parteneri: Perla Harghitei, Toyota prin Eurocar Trading, Amigo&Intercost, Magdolna Impex, Viking Srl, Motul, Transilvania Adventure Park,KeroBike. Li se adauga partenerii traditionali precum firma de avocatura Dancea & Asociatii, Mastertent, Hotel Tarnava, Vari Trans, Brother, Septimia. Nu in ultimul rand, competitia se deruleaza cu sprijinul I.S.U. Harghita, Serviciul de Ambulanta Harghita si Jandarmeria Harghita.

Pentru mai multe informatii legate de aceasta competitie, accesati www.raliulharghitei.ro

Noutati
Vezi mai multe