Dominic Marcu si Tesla S Plaid – Cupa Resita – Locul 2 la Campionatul National de Viteza in Coasta. Top 10 in clasamentul general

Dominic Marcu si Tesla Model S Plaid Incanta la Cupa Resita: Locul 2 la Campionatul National de Viteza in Coasta. Top 10 in clasamentul general

 

In weekendul trecut, pe 6-7 iulie, Dominic Marcu a participat la Cupa Resita, la volanul noii sale masini de curse, Tesla Model S Plaid. 

Dominic a fost sustinut de entuziasmul si energia spectatorilor prezenti in numar foarte mare pe traseu. „A fost o etapa dificila, dar sustinerea publicului m-a motivat sa dau tot ce am mai bun”, a declarat Dominic Marcu.

Dominic a reusit sa obtina rezultate remarcabile. Acesta s-a clasat pe 2 la Campionatul National de Viteza in Coasta si a terminat in top 10 in clasamentul general.

In pauzele dintre manse, spectatorii s-au bucurat de momente de relaxare si socializare in parcul de service. Acestia au avut ocazia sa savureze Bergenbier Fara Alcool la rece, oferind o modalitate excelenta de a se racori si de a se bucura de atmosfera. „Aceste momente de relaxare sunt esentiale pentru a ne reincarca bateriile si pentru a crea legaturi cu sustinatorii nostri. In tot acest timp masina s-a incarcat si ea cu solutia E.ON Drive”, a spus Dominic. 

Dominic a subliniat ca adaptarea la Tesla Model S Plaid este un proces continuu, dar unul plin de satisfactii. „Cu fiecare etapa, ma imprietenesc tot mai mult cu masina. Suntem pe drumul cel bun si sunt increzator ca vom urca din ce in ce mai sus. Este o masina incredibila, dar in acelasi timp foarte dificil de controlat”, a adaugat el.

Dominic Marcu isi exprima recunostinta fata de toti sustinatorii si partenerii care fac posibila aceasta aventura. „Multumesc partenerilor nostri, George – primul banking inteligent din Romania, BCR Leasing, E.ON, Nepi Rockcastle, Bergenbier Fara Alcool, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, Plus Autotrade, Service AutoChelu, Thor prin Edotec si Ministerul Mediului. Sustinerea voastra este esentiala pentru succesul nostru.”

Cu gandul la urmatoarea cursa, Dominic si echipa sa sunt determinati sa continue sa munceasca din greu si sa imbunatateasca performantele. „Abia asteptam urmatoarea etapa de acasa, Trofeul Sinaia, ce va avea loc pe 20-21 iulie. Inca nu stiu cu ce masina voi concura, insa tind sa cred ca va fi mai usor pentru mine cu Tesla Model 3 Performance, traseul fiind foarte tehnic si ingust. Ramane de vazut.”

Pe Dominic il puteti urmari pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe retelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@DOMINIC_MARCU

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

Recomandari pentru tine!