55 de concurenti vor lua startul in Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile

55 de concurenti vor lua startul in Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile

Programat in perioada 21-22 iunie 2019 Raliul Moldovei Bacau 2019, ajuns la cea de-a noua editie, va alinia la start 55 de concurenti. Nu mai putin de sapte automobile de categorie R5 se vor duela pentru victoria celei de-a treia etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop a sezonului 2019.

Chiar daca data limita a inscrierilor s-a incheiat, echipajele intarziate au ocazia de a se inscrie in continuare, contra unei sume suplimentare.

Raliul Moldovei Bacau 2019 este alcatuit din 13 probe, impartite de-a lungul a doua zile si masoara 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile va oferi 10 ore de transmisiuni directe tinand conectati la febra raliului fanii de motorsport din Romania. In prima zi TVR Iasi va transmite proba Vermesti, iar Superspeciala de la Onesti urmeaza sa fie difuzata simultan de Telekom Sport si TVR. Productia a fost incredintata Casei de Productie Studio Video Art condusa de cunoscutul Ticu Alexe.

A doua zi transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmeaza sa fie transmisa la ultimele doua treceri, cea din urma fiind si Power Stage.

Raliul Moldovei Bacau 2019 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul partenerului principal Consiliul Judetean Bacau, in asociere cu Primaria Onesti, Primaria Moinesti, Primaria Bacau si Primaria Zemes. Sponsor principal: Dedeman Automobile.

Recomandari pentru tine!