DTO Rally Team incepe sezonul 2022 la Rebenland Rallye, in Austria

DTO Rally Team incepe sezonul 2022 de raliuri in acest weekend! Echipa va fi reprezentata de doua echipaje la Rebenland Rallye, eveniment ce are loc pe durata a doua zile de concurs, intre 18 si 19 martie. Competitia programeaza 165 de kilometri cronometrati pe 16 probe de asfalt din sudul Austriei, in apropiere de Graz.

Cristi Dolofan alaturi de Traian Pavel vor concura pe Citroen-ul C3 Rally2, in timp ce Eugen Caragui si Robert Fus se aliniaza la start la bordul Peugeot-ului 208 T16 R5.

Cele doua echipaje DTO Rally Team au decis sa dea startul sezonului 2022 in Austria, la o competitie internationala, deoarece nu vor fi prezente la prima etapa din Romania, Raliul Maramuresului. Cu aceasta ocazie, echipa si-a prezentat noul design al masinilor de concurs, livery care va fi folosit la toate participarile din acest an competitional.

Echipajele DTO Rally Team sunt sustinute de partenerii Dolo Trans Olimp, Ion Mos, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen si DS Automobile, Smart Diesel, Repsol prin Valtec Premium Lubricants, HidroGaz, Eurial si Placari Faine Grup.

Recomandari pentru tine!