Transilvania Rally, o cursa cu miza pentru Dan Girtofan si Tudor Marza

Dan Girtofan si Tudor Marza se afla in fata unei noi provocari in 2019: Transilvania Rally, penultima etapa a CNRD 2019, ce va avea loc in zilele urmatoare la Cluj. O runda de traditie, pe care Giri si Tudor o cunosc foarte bine si unde au avut tot timpul rezultate interesante.
Editia din 2019 va fi una cu o importanta si mai mare, mai ales in perspectiva duelului foarte strans pentru titlul de campioni nationali. O scurta trecere pe cateva din probele speciale ale competitiei a fost suficienta pentru Dan pentru a oferi cateva detalii despre traseu si pentru a prefata raliul: „Din ce am vazut pana acum, cred ca este cel mai dificil raliu de anul acesta pentru mine si Tudor. Am gasit, ca de obicei, probe frumoase, de viteza, unele lungi, cu asfalt perfect, care te imbie sa-ti asumi riscuri. De asemenea, o organizare super pana acum. Sunt sigur ca fanii vor avea parte de o cursa foarte interesanta, in care lupta va fi foarte stransa, mai ales ca miza este una importanta. Si eu si Tudor suntem pregatiti 100% pentru acest raliu si speram sa facem ca lupta decisiva pentru titlul national sa se dea acasa, la Brasov”.

Dan Girtofan si Tudor Marza conteaza in sezonul 2019 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.

Recomandari pentru tine!