Duel Andrei Girtofan – Dan Girtofan pe probele de la Raliul Bucovinei

Raliul Bucovinei, etapa a patra a CNRB 2022, ce va avea loc vineri si sambata, va aduce un nou duel pe probe in familia Girtofan. Astfel, Andrei si Dan Girtofan se vor lupta din nou cu secundele pe probele bucovinene, la fel cum se intampla si in sezonul trecut, cand primul se afla la debutul in campionat la volanul unei masini cu specificatia R5.
Andrei Girtofan (alaturi de Doru Vraja) va aborda cursa din nordul tarii din postura de lider al campionatului.

„Pentru mine, Raliul Bucovinei are mai multe semnificatii. Este locul unde am debutat pe un material de top in campionatul intern, locul unde am avut primul «duel» cu tata, ambii pilotand o masina cu specificatia R5. Asa cum am declarat la inceput de an, imi doream enorm sa ne «luptam» din nou pe probe. Cu siguranta, acum va fi o «inclestare» si mai intensa ca cea de anul trecut pentru am mai capatat ceva experienta. Sunt sigur ca fanii motorsportului de la noi vor avea ce vedea. Totodata, va fi primul raliu din viata mea pe care-l abordez din postura de lider al campionatului. E o bucurie, dar si o provocare mare pentru mine. Legat de probe, am auzit ca cea noua, Transrarau, este un foarte frumoasa. Din pacate, vremea se pare ca nu va tine cu noi, ca va ploua. Indiferent ce va fi, noi speram intr-un ritm bun de la inceput, care sa ne ofere posibilitatea de a termina cursa acolo, sus”, a declarat Andrei Girtofan.

Etapa bucovineana este prima din 2022 pentru Dan Girtofan. Dublul campion brasovean il va avea ca si copilot pe tanarul Andrei Toderas. „Ma bucur foarte mult ca pot participa la o etapa de campionat in acest sezon, ca ma pot reintoarce la volanul Fabiei mele de curse. Mi-a lipsit foarte mult adrenalina si bucuria care ti-o ofera aceasta «lupta cu secundele» pe probele speciale. Din pacate, factorul financiar a facut ca pana acum sa nu pot participa. Voi merge la Bucovina cu un copilot tanar, Andrei Toderas. Noi, cei de la ProRally Team Brasov, crestem si copiloti, nu doar piloti. Sunt sigur ca se va descurca foarte bine si ca vom avea o cursa frumoasa. Pentru mine este un raliu de dezmortire, in speranta ca voi mai gasi sprijin financiar pentru a mai fi prezent si la alte cateva etape. Pe langa cursa mea, voi fi, ca intotdeauna, prezent sa ii sustin pe Andrei si pe Doru, cu orice pot, pentru a face performanta”, a declarat Dan Girtofan.

Andrei si Doru, respectiv Dan si Andrei sunt sustinuti la Raliul Bucovinei de Dinamic ’92, dar si de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Mobil 1 prin Lubexpert, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!