Simone Tempestini si Sergiu Itu sunt lideri dupa prima zi din Bucovina

Raliul Bucovinei conteaza ca si etapa a patra din Campionatul National de Raliuri, iar dupa prima zi a raliului echipajul Napoca Rally Academy, Simone Tempestini si Sergiu Itu, sunt lideri provizorii dupa prima zi din Bucovina pe modelul Porsche 997 RGT.

Editia din acest an are programate 11 speciale, iar in prima zi echipajele au avut de parcurs patru probe: trei treceri pe „Pojorata”, iar la finalul zilei acestia au indulcit publicul prezent in Campulung Moldovenesc, odata cu desfasurarea SuperSpecialei.

Sibianul ( Sebi Barbu ) a inceput raliul cu o victorie de proba speciala , PS1, incheiind cei 9.2 km cu un avantaj de 0,2 secunde in fata lui Simone, acesta din urma fiind urmat de Girtofan Junior ( Andrei Girtofan ).

Simone si Sergiu au fost cei mai rapizi pe cea de-a doua trecere ( PS2 ) si au preluat astfel fotoliul de lider, adjudecand apoi si cea de-a treia trecere. Sebastian Barbu a venit pe pozitia secunda pe celelalte doua treceri pe Pojorata, iar Andrei Girtofan obtine locul al treilea pe PS2, respectiv Bogdan Cuzma pe PS3.

SuperSpeciala din Campulung Moldovenesc a fost una pe placut publicului, Andrei Girtofan si Doru Vraja fiind cel mai rapid echipaj, urmat de Cuzma, Barbu, Simone si Mihai Manole, acestia terminand proba intr-un ecart de o secunda.

Raliul Bucovinei 2022 va continua si sambata, cu 7 probe speciale de parcurs, avand un total de peste 90 km de proba speciala.

Nu uitati ca sambata, iubitorii motorsportului pot urmarii LIVE patru probe speciale ale raliului, Doua treceri pe Sadova, Paltinul 2 si  Paltinul 3 ( PowerStage ). Programul si orele de transmisie se pot vedea pe pagina noastra dedicata – Raliul Bucovinei 2022

Clasamente si Rezultate – Raliul Bucovinei

Sursa foto: Balázs Attila  – rallyphoto.com

Recomandari pentru tine!