Dan Girtofan, evolutie frumoasa si un rezultat important la Transilvania Rally

Weekend frumos si plin de realizari pentru cei doi echipieri ai Skoda Romania Motorsport, Dan Girtofan si Tudor Marza la Transilvania Rally. Giri si Tudor au incheiat pe locul 2 etapa care a contat pentru CNRD 2018 si pe locul 3 partea TER (Tour European Rally – prima etapa) a cursei, reusind sa le ofere fanilor, prezenti in numar mare pe probe, o evolutie frumoasa si spectaculoasa. Cei doi brasoveni au oferit o replica frumoasa lui Giandomenico Basso (invingatorul per total al cursei) si lui Simone Tempestini (cel care s-a impus in etapa ce a contat pentru CNRD), lucru apreciat de toata lumea prezenta.

Foto: Luminosu Florin

La finalul competitiei, Giri era fericit si multumit de rezultatul obtinut la Cluj. „Un raliu bun, incheiat cu un rezutat important. In prima zi a fost destul de cald, dar asta nu ne-a afectat evolutia. Ne-am bucurat de probele foarte frumoase si am incercat sa tinem aproape de cei din fata. Totul a fost ok, masina a mers foarte bine, traseul a fost unul foarte frumos si spectaculos. La ritm poate ar fi trebuit sa mai lucram. Daca aveam un ritm un pic si mai ridicat, am fi avut mai multe sanse in lupta cu Simone, pentru ca Basso nu a fost niciodata un target al nostru la Cluj. Am mers bine, am avut constanta si am incercat sa gestionam cu bine disputa cu Vali si Bogdan. Am avut si un pic de noroc pentru ca ambii au avut probleme si astfel am scapat un pic de presiune, ceea ce ne-a permis sa ridicam ritmul si sa ne mai apropiem de cei din fata. A fost un raliu foarte bun pentru noi, care ne-a adus puncte importante si care ne da sperante pentru etapa de la Arad”, a povestit Giri.

Brasoveanul a tinut sa-i felicite si pe colegii de la ProRally Team, impreuna cu care au terminat pe locul trei in clasamentul pe echipe: „Ma bucur ca am reusit sa terminam pe 3 la echipe. Este un rezultat muncit si fiecare si-a adus aportul la el. Vreau sa fac o mentiune speciala legata de Andrei, care a avut un ritm de primii 3 la Cupa Suzuki, ceea ce este foarte bine”.

Pentru Giri si Tudor urmeaza Raliul Aradului, programat pe 25 si 26 mai, si care conta atat ca etapa in CNRD (etapa a treia), cat si in cadrul Balkan Rally Trophy (runda a doua).

Dan si Tudor sunt sustinuti in 2018 de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto.

Noutati
Vezi mai multe