Women Rally in acest weekend ( 5-6 iulie ) la Bucuresti

START FESTIV CU… LIPA, BADEA, DELEANU si IOVAN!

 

           In weekend-ul care urmeaza, Bucurestiul va gazdui cea de-a 2-a etapa a Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul PPC Blue, clasa de masini electrice powered by George, inovatie BCR. 

 

 Startul festiv va avea loc vineri 5 iulie 2024, incepand cu ora 19.00, in parcarea din Piata Constitutiei, aliniind cele 50 de masini inscrise in concurs. Trofeul PPC Blue a atras pe lista de inscrieri concurente din 13 judete, doamne si domnisoare curajoase, care isi vor etala abilitatile la volanul propriilor masini.

 

Clubul Sportiv Savu Racing si Asociatia Clubul Sportiv Women In Motorsport au pregatit, pentru ziua de sambata 6 iulie 2024, cu incepere de la ora 10:00, un circuit special amenajat in incinta Arenei Nationale, pentru ca doamnele si domnisoarele din intreaga tara sa isi poata explora abilitatile la volan si sa se perfectioneze in arta condusului sportiv, intr-un cadru sigur si organizat. Vor fi doua manse de concurs (ora 10:00, respectiv 14:00) in care concurentele iau startul pe rand, fiind cronometrate la sutimi de secunda. Amatorii de spectacol sunt asteptati pentru a incuraja si sustine concurentele.

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2024 imbina testele cronometrate de indemanare la volan cu oportunitati de socializare, notiuni de conducere defensiva si momente elegante petrecute intr-o companie inedita, care impartaseste pasiunea pentru masini si ambitia de auto-depasire. Comunitatea Women Rally contribuie la sosele mai sigure, incurajand intr-un cadru legal si sigur dezvoltarea abilitatilor la volan si responsabilitatea in trafic, pentru toata familia. Fiind sustinute de prieteni si familie, concurentele ofera astfel exemple pozitive si relevante de responsabilitate si fairplay, catre toti cei care urmaresc competitia. In plus, etapele Women Rally reprezinta contextul perfect de a iesi din zona de confort intr-un cadru prietenos, alaturi de femei care impart aceeasi pasiune.

 

 In cadrul Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service, pe langa implementarea notiunilor de conducere defensiva si proactiva la nivelul conducatoarelor auto intr-un cadru organizat si sigur in care acestea sa isi poata testa si imbunatati abilitatile la volan, contribuind astfel la scaderea numarului de accidente rutiere, celebram si performanta in sport. 

 

 Astfel, la startul care va fi dat, cu drapelul Romaniei, de catre Laura Badea – campioana olimpica la scrima, le veti putea intalni, in calitate de ambasadoare Women Rally, pe: Elisabeta Lipa – cea mai buna canotoare a secolului XX, multipla campioana olimpica si mondiala, presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport; Irina Deleanu – maestra emerita a sportului, presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, multipla medaliata la Campionetele Europene si Mondiale; Romanita Iovan – creatoarea de moda cu o activitate impresionata in domeniu de peste 30 de ani. Binenteles ca startul va fi luat, in calitate de ambasadoare-concurenta, si de Alina Dumitru! Marea campioana olimpica la judo vine la aceasta etapa in postura de lider al Clasamentului General Women Rally. 

Ca si pana acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta intr-una din cele 6 clase, constituite conform regulamentului, in functie de capacitatea motorului si de gradul de modificare a masinii. Clasele 1, 2, 3 si 3+ sunt dedicate masinilor de strada fara modificari, cu motor termic. Women Rally este astfel locul perfect pentru a face primii pasi in motorsport cu costuri minime, folosind masinile personale, organizatorii punand la dispozitia concurentelor casti si cagule, necesare pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta. 

 

Initiata in anul 2020, Clasa 4 este dedicata masinilor electrice si este sustinuta si in acest an de catre George, primul banking inteligent din Romania.

 

Clasa 5 este dedicata masinilor modificate sau posesoarelor de licenta FRAS cu un grad mai mare decat cel al licentelor pentru Women Rally.

 

Evenimentul se va incheia intr-o atmosfera festiva cu ocazia dineului care va avea loc sambata seara la Autoklass, dealer Mercedes-Benz. Tot atunci se va desfasura si festivitatea de premiere a celor mai rapide trei concurente ale fiecarei clase din cadrul Trofeului PPC Blue, totul intr-o ceremonie a elegantei si prieteniei.

 

In cadrul Dineului oficial va avea loc licitatia in scop caritabil si educational, cu produse oferite de catre partenerii evenimentului. Fondurile colectate vor fi directionate catre editarea si tiparirea de exemplare din Revista Nascut pentru Sport – unica publicatie din Romania de educatie si cultura sportiva pentru copii.  

 

Informatiile complete legate de concurente, noutatile din timpul concursului si atmosfera Women Rally surprinsa in imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro si pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, inscriere si urmatoarele etape din acest sezon pot fi gasite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

 

Campionatul National Women Rally, editia 2024 este sustinut de catre Bosch Car Service.

 

Trofeul celei de a doua etape a Campionatului este oferit de catre PPC blue. Clasa de masini electrice este sustinuta de George, primul banking inteligent din Romania.

Parteneri gold: Autoklass, dealer autorizat Mercedes – Benz, Castrol Romania, Herbalife, Stingatoare Victoria, INA-M Cosmetics, iAM Sport, Teilor si Kiss FM.

 

Parteneri silver: Cramele Cricova, Gerovital, Floraria Magnolia, Patronatul European al Femeilor de Afaceri, NISSA, PMA Invest, Coca-Cola, A24.

 

Apa oficiala a evenimentului: Nazzuro Aqua.

 

Parteneri: Primaria Capitalei, Senatul Romaniei, Compania Municipala Parking Bucuresti.

 

Parteneri media: RallyMax, Autorally, Livestream Romania, Autostiri.ro, Ziarul News, GP24.ro, FanRally.ro, 24auto.ro, Revista Nascut pentru Sport, Transilvania Business.

 

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si a Agentiei Nationale pentru Sport.

Recomandari pentru tine!