Raliul Argesului Catena readuce motorsportul la viata

La 8 luni de la ultimul raliu, o pauza mult prea lunga pentru pasionatii motorsportului, DTO Rally are din nou ocazia sa organizeze prima etapa a sezonului:
Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot.

Dupa aproape un deceniu de absenta in Campionatul National de Raliuri, evenimentul a revenit in 2019 cu o editie memorabila, laudata de concurenti si fani. Cu probe speciale deosebite pe Transfagarasan, in Pitesti si langa Curtea de Arges, cursa a fost o referinta in motorsportul din Romania inca de la prima editie sub organizarea DTO Rally.

Sezonul competitional 2020 a debutat cu amanari din cauza restrictiilor cauzate de noul coronavirus, dar relaxarea masurilor de catre autoritatile centrale aduc vesti imbucuratoare pentru fanii motorsportului din Romania. Conform hotararii din 28 mai 2020 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, incepand cu data de 1 iunie se permite organizarea si desfasurarea competitiilor sportive in aer liber, fara spectatori, cu respectarea masurilor de protectie sanitara stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului si Sportului si Ministrului Sanatatii.

Astfel, Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot se poate desfasura in perioada initial planificata, 25-27 iunie, urmand a fi prima etapa a Campionatului National de Raliuri Betano 2020.

Transfagarasanul va face parte din traseul de concurs al Raliului Argesului CATENA – Powered by Peugeot, organizatorii pregatind surprize si probe speciale noi, toate detaliile urmand a fi dezvaluite in curand. Competitia programeaza peste 100 de kilometri cronometrati, impartiti pe durata a doua zile de concurs, comandamentul si parcul de service urmand a fi amplasate in centrul Municipiului Pitesti.

Inscrierile pentru Raliul Argesului 2020 vor fi deschise in perioada urmatoare. Toate detaliile, cat si alte informatii necesare, vor fi comunicate de catre organizatori si publicate pe website-ul competitiei – www.raliulargesului.ro.

In prezent, organizatorii Raliului Argesului CATENA – Powered by Peugeot depun toate eforturile ca evenimentul sa fie un succes, la fel ca in 2019. In paralel, se mentine o legatura stransa cu autoritatile centrale si locale, cat si cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Desi momentan nu se cunosc toate masurile care se vor aplica de-a lungul competitiei, organizatorii vor pune pe primul loc siguranta tuturor celor implicati.

Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, sustinut de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti si CATENA, cel mai mare lant de farmacii din Romania, detinut de grupul Fildas.
Masina oficiala a Raliului Argesului este oferita de Trust Motors – Importator oficial al marcilor Peugeot, Citroen si DS in Romania.
Parteneri: Total, DTO Rally, Tellur, Hotel & Restaurant Celly.
Partener media: KissFM, RallyMax.ro, Autorally.ro.

Recomandari pentru tine!