Dan Gîrtofan: „Raliul Moldovei, unul frumos pe care sperăm să-l terminăm cu bine”

Nici nu s-au stins bine ecourile despre Raliul Aradului că a venit rândul Raliului Moldovei Bacău, etapa a 4-a a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, ce va avea loc în următoarele zile. Cei doi echipieri Škoda România Motorsport, Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, vor să șteargă gustul amar după ce au scăpat victoria în ultima «specială» de la Arad și să se revanșeze în fața fanilor cu o evoluție foarte bună pe probele moldovene. Cu o mașină pregătită până la ultimul detaliu, Giri și Tudor abordează cu încredere macadamul băcăuan. Am efectuat o parte dintre recunoașteri și pot spune că ne plac probele de aici. De altfel, sunt aproape aceleași «speciale» ca și anul trecut și le cunoaștem foarte bine. Probele de vineri sunt foarte tehnice și pot prezenta unele probleme în sensul că sunt multe pietre pe traseu, care fac macadamul nu prea stabil. Dar sperăm să nu avem necazuri. În ceea ce privesc probele de sâmbătă, ele sunt foarte rapide, astfel că trebuie să fim foarte concentrați pentru că orice ezitare ne poate face să pierdem timp prețios. Chiar dacă nu am avut mult timp la dispoziție după etapa de la Arad, am reușit să ne pregătim foarte bine pentru Raliul Moldovei Bacău și suntem încrezători că le vom oferi o replică frumoasă lui Bogdan și lui Simone. Sperăm să terminăm cu bine cursa și cu un rezultat frumos”, a spus Dan Gîrtofan.

La fel ca și Raliul Aradului, și Raliul Moldovei Bacău este o rundă europeană, contând ca etapă în cadrul European Rally Trophy și Balkan Rally Trophy.

Dan și Tudor se bazează în CNR 2017 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Recomandari pentru tine!