208 R2 Cup – pentru prima data pe Transrarau

Dupa o perioada de pauza, 208 R2 Cup revine in prim plan cu o noua etapa programata in acest weekend. Cupa monomarca isi desfasoara a treia cursa a sezonului 2022 pe drumurile de asfalt din nordul tarii, acolo unde are loc Raliul Bucovinei. Programat in perioada 17-18 iunie, evenimentul va purta echipajele pe 11 probe speciale, printre care si celebrul Transrarau.

Raliul Bucovinei debuteaza joi seara cu startul festiv din Campulung Moldovenesc, gazda competitiei, ca mai apoi vineri dimineata sa fie programate testele oficiale, ultima sansa a sportivilor de a face reglaje la masinile de concurs. Tot vineri vor fi parcurse patru probe speciale: trei treceri pe o sectiune de 9 kilometri din TransRarau, dar si o proba spectacol in orasul gazda. Sambata, echipajele vor concura pe sapte speciale intre Sadova, Moldovita si Sucevita, urmand ca evenimentul sa fie incheiat de festivitatea de premiere de sambata seara.

6 echipaje sunt gata sa lupte pentru prima pozitie din 208 R2 Cup la Raliul Bucovinei, pilotii si copilotii fiind hotarati sa ofere un spectacol pe cinste fanilor care sunt asteptati in numar mare pe marginea probelor:

  1. Cristi Sugar/Vlad Colceriu
  2. Csongor Szabo/Marcus Andreoiu
  3. Claudiu Albut/Radu Ursu
  4. Rares Tomita/Levente Csegzy
  5. Bogdan Gheorghiu/Andrei Brezoszki
  6. Mihnea Hanea/Adrian Pavel

Cristi Sugar si Vlad Colceriu au obtinut maxim de puncte la primele doua etape 208 R2 Cup din 2022, fiind liderii clasamentului provizoriu al cupei monomarca. Cu doua podiumuri, Csongor Szabo si Marcus Andreoiu se afla pe locul secund inaintea Raliului Bucovinei, in timp ce ocupantul ultimei trepte a podiumului, echipajul Radu Necula & Adrian Temes, va fi absent in acest weekend. Astfel, duelul pentru victorie este unul deschis in acest weekend, toate cele sase echipaje urmand a fi implicate in lupta pentru un loc fruntas.

Cupa monomarca va avea parte de doua noutati la Raliul Bucovinei, prima fiind o schimbare de echipaj: Bogdan Gheorghiu va concura alaturi de Andrei Brezoszki. In plus, un nou echipaj se alatura familiei 208 R2 Cup: Mihnea Hanea si Adrian Pavel isi fac debutul pe un model 208 R2, dupa ce au dovedit sezonul trecut ca au parte de viteza si consistenta care sa le aduca rezultate foarte bune.

La fel ca la etapele anterioare, echipajele de pe podiumul 208 R2 Cup vor avea parte de premii substantiale oferite de partenerul principal Termo Life:

Locul 1 – 2000 EURO
Locul 2 – 1000 EURO
Locul 3 – 500 EURO
“Dupa o scurta pauza competitionala, revenim la start cu lupta din 208 R2 Cup, odata cu cea de-a doua editie a Raliului Bucovinei. Ne bucuram ca ni se alatura cel putin pentru aceasta cursa si echipajul Mihnea Hanea / Adrian Pavel. Sunt sigur ca cei doi vor fi placut surprinsi de modelul 208 R2 si vor face tot posibilul sa fie la start si in urmatoarele etape. Desi vor fi doar 6 echipaje la start in aceasta cursa, vom avea parte cu siguranta de un duel pe masura asteptarilor.” a declarat Iulian Ichim, organizator.

Desfasurarea 208 R2 Cup nu ar fi posibila fara sustinerea partenerului Termo Life.

Partenerii tehnici ai competitiei sunt: Hankook Competition prin Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro si Verla.

Partener media: RallyMax.ro

Recomandari pentru tine!