Pentru Sebastian Barbu sezonul 2020 nu va incepe la Raliul Argeșului

In primul sezon cu modelul Skoda Fabia R5, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au reusit sa termine pe locul 4 in clasamentul general din Campionatul National de Raliuri. Pentru ei, sezonul 2020 nu va incepe insa o data cu Raliul Argesului, prima etapa din calendarul competitional.

O victorie in Raliul Sibiului, lupta pentru un loc pe podium la fiecare etapa, momente de bucurie, dar si abandonuri. 2019 a fost un sezon plin pentru Sebastian Barbu si Bogdan Iancu, un sezon pe care l-au terminat pe locul 4 in clasamentul general din Campionatul National de Raliuri. 

2020 ar fi trebuit sa fie un sezon in care Sebastian Barbu si-a propus sa-si imbunatateasca performantele si sa faca din nou spectacol pe probele speciale din competitia interna de raliuri. Dar pentru moment planurile sale au fost blocate de pandemia de COVID-19.

Stiam ca urmeaza un an plin de provocari, dar nu am luat in calcul aceasta pandemie. Din pacate, din cauza situatiei actuale, nu vom putea fi la startul unui nou sezon din Campionatul National”, a spus Sebastian Barbu.

Cu un format modificat din cauza restrictiilor impuse in prima parte a anului, sezonul 2020 din CNR va incepe cu Raliul Argesului, programat in perioada 25 – 27 iunie. Calendarul continua apoi cu Raliul Perla Harghitei (17 – 18 iulie), Raliul Sibiului (14 – 15 august), Raliul Iasului (4 – 5 septembrie), Transilvania Rally (25 – 26 septembrie) si Raliul Aradului (23 – 24 octombrie).

Inca nu avem nici cea mai mica idee cum va arata sezonul nostru si daca vom putea lua startul la una din cele sase etape. Mi-ar placea sa putem lupta pentru victorie macar in etapa de la Sibiu, dar in acest moment este greu sa facem planuri. Vrem sa le multumim tuturor celor care ne-au sustinut pana acum, fanilor de pe marginea probelor, famililor noastre si prietenilor nostri. Sper sa ne vedem cat mai curand pe probele speciale”, a mai adaugat Sebastian Barbu.

Recomandari pentru tine!