Adrian Raspopa continua sa conduca Raliul Moldovei Bacau dupa prima bucla a zilei secunde

Cea de-a doua zi a Raliului Moldovei Bacau a debutat cu un scurt service de 15min pentru concurenti, timp in care mecanicii au realimentat masinile de concurs cu benzina si au efectuat eventuale schimburi de anvelope.

Pornit in ziua secunda cu un avantaj de 1:06.0s, Adrian RASPOPA a continuat sa mentina acelasi ritm de conservare al ecartului fata de principalul sau urmaritor Dan GIRTOFAN.

Cu sase victorii in cele sapte probe speciale ale primei zilei, Adrian RASPOPA si-a trecut in cont inca doua victorii pe primele speciale ale zilei secunde, marindu-si ecartul la 1:43.8s, obiectivul declarat fiind acela de a-si mentine avantajul fata de GIRTOFAN.

Pe locul al treilea al clasamentului provizoriu il regasim in continuare pe Adrian TESLOVAN care a reusit sa isi mareasca ecartul fata de Cristian DOLOFAN cu care se afla in batalie pentru pozitia a treia. Adrian TESLOVAN este totodata si lider in cadrul grupei RC2N.

Cu un parcurs excelent incepand cu a doua bucla din prima zi, Catalin GRIGORIU a depasit cu bine problemele tehnice intampinate cu modelul Ford Fiesta R5 in primele probe de ieri. Astazi, el a continuat sa obtina timpi excelenti amenintand serios locul 4 al clasamentului general provizoriu ocupat deocamdata de Cristian DOLOFAN.

Concurentii vor avea de parcurs, in cea de-a doua jumatate a zilei, o noua bucla alcatuita din cele doua probe Trebes si Hemeius, urmand ca ziua sa se incheie cu mult asteptata proba Power Stage, cea de-a treia trecere pe Trebes, care va oferi puncte suplimentare primilor 5 clasati.

Ultima proba a zilei va fi Superspeciala in lungime de 2.5km care se va desfasura pe circuitul de karting Speed Park.

Programul Raliului Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile

Duminica, 4 iulie 2021

12.29 PS10 – Trebes 2

13.07 PS11 – Hemeius 2

13.32 Regrupare si service

15.10 PS12 – Trebes 3 (Power stage)

16.13 PS13 – Speed Park (Superspeciala)

16.33 Sosire festiva

19.00 Festivitatea de premiere (Piata Tricolorului Bacau)

Superspeciala de la circuitul de karting, care va incheia raliul, va fi transmisa in direct pe canalul LOOKSPORT.

Parteneri principali: DEDEMAN si DEDEMAN Automobile, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Moinesti

Parteneri: Evergent Investments, WILO, 4F, Helios, Hotel Dumbrava, SpeedPark, Primaria Zemes, Primaria Bacau.

Parteneri media: Europa FM, Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, desteptarea.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, Ziarul de Bacau, Jurnal de Bacau, sportextra.ro, MotorsportNews.ro.

Recomandari pentru tine!