Cupa Cheile Gradistei powered by TOTAL – Porniti motoarele!

“Niciodata nu este prea tarziu“, “se putea si mai rau“… Asa s-ar putea defini perioada de constructie a calendarului competitional FRAS pentru sezonul 2020. O perioada de mai bine de trei luni, presarata de amanari, reprogramari si anulari. Acum insa, totul este definitivat si conform Ordinului comun al Ministerului Tineretului si Sportului si al Ministerului Sanatatii, competitiile sportive in aer liber pot incepe si in Romania, incepand cu 15 Iunie 2020. Asadar “porniti motoarele“ este anuntul momentului pentru sportivii automobilisti din Romania. Campionatul National de Viteza in Coasta programeaza prima etapa a sezonului pe traseul din incinta Complexului Turistic si Sportiv Cheile Gradistei, din vecinatatea comunei Moieciu, Judetul Brasov, in perioada 20 -21 Iunie 2020.

Pregatirile pentru amenajarea traseului de concurs conform cerintelor de securitate impuse de comisiile de coasta si de securitate FRAS, sunt in curs de desfasurare. Suntem optimisti ca impreuna cu inimoasa echipa a gazdelor noastre condusa de domnul Ovidiu GARBACEA, Director general al Complexului Cheile Gradistei, vom finaliza totul la timp.“ a declarat domnul Bela STOICA, Managerul evenimentului.

La ora cand lansam documentatia tehnica pentru Cupa Cheile Gradistei powered by TOTAL sunt, inca, in vigoare restrictiile privind prezenta spectatorilor pe traseul de concurs. In acest sens incercam sa suplinim lipsa informatiilor de la fata locului prin transmisii online si live streaming in ambele zile ale concursului. Suntem increzatori ca pana la startul competitiei noi “relaxari“ vor fi aprobate de conducerea medicala a tarii. Relaxari care sa permita, printre altele, si prezenta spectatorilor la evenimente sportive. Indiferent de cum va fi, la ora startului vom fi pregatiti sa impunem si sa respectam toate masurile igienico-sanitare obligatorii privind prevenirea imbolnavirii si raspandirii noului coronavirus.“ a declarat Cristian ANDREI, Directorul organizatoric al evenimentului.

Cupa Cheile Gradistei
Credit Foto: rallyphoto.ro
Program Cupa Cheile Gradistei powered by TOTAL

Sambata, 20 Iunie 2020

09:30 – Recunoastere 1
11:15 – Recunoastere 2
13:00 – Recunoastere 3
14:45 – Antrenament Cronometrat 1
16:45 – Antrenament Cronometrat 2

Duminica, 21 Iunie 2020

09:30 – Recunoastere 4
11:15 – Recunoastere 5
13:00 – Concurs 1
15:00 – Concurs 2

Cupa Cheile Gradistei powered by TOTAL este sustinuta in calitate de PARTENER PRINCIPAL de TOTAL Romania.

Parteneri OFICIALI: OMNIASIG, TESS Brasov – dealer autorizat VW si AUDI, PRO-X.

Parteneri: KONVEKTA, TELL, CYCLON MOTORSPORT, ZIZIN, AUTO CHELU, INFINITY TROPHY, ANGELLI.

Cupa Cheile Gradistei powered by TOTAL este un eveniment sustinut de Primaria Moieciu, Complex Cheile Gradistei, Primaria Fundata.

Cupa Cheile Gradistei powered by TOTAL este organizata de Auto Blic Brasov sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Politie – Serviciul Rutier Brasov, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Brigazii Mobile de Jandarmerie Brasov.

Parteneri media: Rock FM, Zile si Nopti Brasov, News Bv, autorally.ro, RallyMax, MotorsportNews.

Biroul de presa
Cupa Cheile Gradistei powered by TOTAL

Recomandari pentru tine!