Adrian Raspopa revine in CNR la bordul unei Skoda Fabia R5

idila inceputa in 2010 alaturi de Skoda S2000, continua dupa aproape un deceniu cu cel mai performant automobil de raliuri al marcii, Skoda Fabia R5.

Dupa o pauza competitionala de un an, Adrian RASPOPA revine in Campionatul National de Raliuri Dunlop, la volanul unui model Skoda Fabia R5, un model care are potential de a se bate pentru victorie.

„Raliul Sibiului 2018 a fost ultima etapa la care am reusit sa ma aliniez si am facut-o tot la volanul unui automobil de categorie R5, cu aportul bunui meu prieten Catalin GRIGORIU. Revenim pentru moment in campionatul intern pentru doua etape, cea de casa de la Bacau si cea de la Iasi. Masina este pusa la dispozitie de catre Botka Rally Team cu sprijinul celor de la Cybernet Autocenter, dealer-ul Skoda din Piatra Neamt. Primaria Onesti este cel de-al doilea partener fara de care prezenta noastra in campionat nu ar fi fost posibila. Suntem constienti ca avem nevoie de timp sa ne acomodam cu masina, dar vom incerca sa fim si rapizi in limite.” declara Adi Raspopa, detinator a cinci titluri de campion al categoriei automobilelor cu tractiune fata din CNR.

Adi Raspopa Fabia R5

In drepta sa, in rol de navigator il va avea si de aceasta data pe Cosmin DIACU, copilotul sau consacrat.

„Parteneriatul cu Adi vine in mod normal si firesc dupa o buna colaborare de-a lungul mai multor ani. Ne bucuram ca reusim sa aliniem o Skoda Fabia R5 sub culorile noastre in Campionatul National de Raliuri si speram sa il putem sustine pe Adi cat mai mult, iar el sa aiba rezultate bune.” spunea Mircea PLACINTA, proprietar al Cybernet Autocenter.

Raliul Moldovei Bacau este ceaa de-a treia etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop a sezonului 2019 si este compusa din 13 probe, impartite de-a lungul a doua zile si masoara 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Adi RASPOPA este sustinut de catre Cybernet Autocenter, dealer Skoda Piatra Neamt, Primaria Onesti si Virgin Radio Romania.

Noutati
Vezi mai multe