Raliul Argesului 2022, o provocare acceptata de Andrei Girtofan si Doru Vraja

Un nou weekend plin de adrenalina si de provocari se anunta pentru cei doi echipieri ai ProRally Team Brasov, Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally 2). Andrei si Doru vor lua parte, sambata si duminica, la Raliul Argesului, etapa a 3-a a CNRB 2022.

O cursa frumoasa, care ofera adrenalina multa, emotii, dar si mult spectacol, mai ales pe sinuoasele viraje de pe Tranfagarasan.

Abia asteptam sa luam startul la Raliul Argesului. Avem o revansa de luat dupa ce anul trecut am abandonat chiar pe Transfagarasan. Cursa argeseana a fost una care ne-a placut dintotdeauna. Traseele spectaculoase, care culmineaza cu celebrul Transfagarasan, caldura oamenilor, a fanilor, dar si «duelurile la secunda» care de dau pe probele de aici ne-au atras intotdeauna. Nu ne va fi usor. Sunt multe probe care ofera multe «capcane», precum Godeni, unde avem multe creste si nu vezi nimic dincolo de ele, dar suntem pregatiti sa aratam ca invatam din ce in ce mai multe de la etapa la etapa si ca putem progresa. De altfel, am inceput sa ne obisnuim cu masina, incet-incet descoperim tot mai multe lucruri ce le poate face un asemenea material de concurs de top si asta ne da incredere ca putem obtine mult mai mult. La Pitesti, vom incerca sa stam acolo, «in coasta balenelor», cum se spune, sa avem un ritm mai bun ca la rundele trecute si care sa ne permita o clasare cat mai sus”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru sunt sustinuti in acest sezon de Dinamic ’92, dar si de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Mobil 1 prin Lubexpert, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!