Bulzesti Hillclimb revine cu editia a 2-a in 12.07.2020

Dupa o pauza de aproape 8 luni datorata epidemiei de Covid-19, Automobil Clubul Roman – filiala Dolj organizeaza duminica, 12 iulie 2020, prima etapa din Campionatul de Slalom Auto, ce se va desfasura in satul Infratirea, comuna Bulzesti, judetul Dolj, la 40 km de municipiul Craiova.

          Bulzesti Hillclimb este la cea de-a 2-a editie, iar factorii care ne-au motivat sa continuam organizarea acolo au fost simpli: traseul, desi scurt (2,1 km), este superb iar feedback-ul primit de la concurentii primei editii a fost unul 100 % pozitiv. Pe langa asta, sustinerea primita atat de la Primaria comunei Bulzesti, cat si de la localnici, ne-a facut sa ne simtim… ca acasa. :)

          Pentru cea de-a 2-a editie si-au anuntat prezenta concurenti atat din Dolj, cat si din Bucuresti, Arges, Valcea, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Timisoara, Constanta si chiar Bulgaria.

          Vrem sa le multumim celor care ne sustin de fiecare data: MOTUL Romania, AutoDUH, TwoYou Events, Custom Works Romania, A.C. Custom, GP24, KissFM si, nu in ultimul rand, FanRally.

https://www.facebook.com/events/300998481296178

Noutati
Vezi mai multe