Sebastian Barbu si Bogdan Iancu sunt pregatiti pentru Raliul Clujului

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu sunt pregatiti sa continue lupta pentru titlul national pe probele speciale din Raliul Clujului, etapa a opta din Campionatul National de Raliuri Betano. Echipajul sibian va lua startul cu un model Skoda Fabia Rally 2, preparat de AutoSole 2.0 SRL si FcCompetition.

Dupa cele sapte etape din acest sezon, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu, copilotul sau, se afla pe prima pozitie in clasamentul general in Campionatul National de Raliuri Betano, iar Raliul Clujului va juca un rol extrem de important in lupta pentru titlu. Sebastian Barbu are un total de 229,60 de puncte, fiind urmat de Simone Tempestini cu 218 puncte si Andrei Girtofan cu 210,20 de puncte.

„Formula de calcul este de N – 2 iar Raliul Clujului, ultima etapa pe asfalt din acest sezon, are un coeficient de 1,2. Rezultatul de aici este foarte important asa ca vom incerca sa obtinem cat mai multe puncte”, a spus Sebastian Barbu, inaintea recunoasterilor oficiale.

Programat pe 8 si 9 octombrie, Raliul Clujului are in total 8 probe speciale cu o lungime de 127,40 de kilometri. Inaintea acestei etape, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au luat startul in Italia, la Rally Citta di Pistoia, ca parte a programului de pregatire inaintea acestui final de sezon.

„Le multumesc celor de la Autosole 2.0 si tuturor partenerilor nostri pentru ca am avut posibilitatea de a testa in conditii de concurs inainte unui raliu atat de important cum este cel de la Cluj. Este un final intens de sezon si suntem siguri ca vom avea un ritm cat se poate de competitiv inca de pe prima speciala a raliului”, a mai spus Sebastian Barbu.

Echipajul sibian este sustinut in sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL si FcCompetition.

Recomandari pentru tine!