Adrian Raspopa va pilota o Skoda Fabia R5 la Raliul Iasului

Odata cu cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Betano, Adrian RASPOPA va reveni la comenzile modelului Skoda Fabia R5 pus la dispozitie de Botka Racing. 

Daca anul trecut etapa de la Iasi reprezenta cea de-a doua aparitie a pilotului bacauan la volanul modelului Skoda Fabia R5 dupa cea de la Raliul Moldovei, in acest an Adrian RASPOPA va pilota pentru prima oaraacest model, cu care a reusit anul trecut o clasare pe locul secund in Raliul Moldovei. 

Asa cum mi-am propus initial voi lua startul la Raliul Iasului, alaturi de Cosmin DIACU, la volanul modelului Skoda Fabia R5. Pentru mine a fost o perioada extrem de aglomerata avand de organizat douacompetitii importante in judetul Bacau, respectiv etapa de viteza in coasta 2 Trofeul Valea Uzului de la Darmanesti si etapa de ciclism Turul Colinelor. Sper sa imi gasesc repede puterea de concentrare si sa avem un ritm bun. Venim, totodata, la aceasta etapa cu un design nou care descrie destul de clar mesajul pe care il promovez de la inceputul acestui sezon competitional pentru constuirea autostrazii Brasov – Bacau A13. Acesta nu este doar mesajul meu, ci mesajul intregii regiuni a Moldovei care are nevoie de o asemenea autostrada, declara Adrian RASPOPA.

Pro-X se alatura lui Adrian RASPOPA si Cosmin DIACU, compania fiind un partener conscrat al echipajului pentru aceasta etapa. De asemenea, un alt partener obisnuit al echipajului pentru aceasta etapa este service-ul auto din Iasi, Avantest.

Raliul Iasului va fi deschis oficial joi, 3 septembrie, odata cu startul festiv care va avea loc pe B-dul Stefan cel Mare, incepand cu orele 20.30, urmand ca pilotii sa parcurga vineri si sambata 116.70 km impartiti in 6 probe speciale, ultima dintre ele reprezentand si Power Stage-ul.   

Adrian RASPOPA, este in acest an ambasadorul in motorsport al proiectului de infrastructura rutiera Autostrada Brasov – Bacau A13 si are un parteneriat incheiat cu Fundatia Padurea de Maine.

Recomandari pentru tine!