O noua provocare pe macadam pentru echipa NRA: Raliul Iasului

Echipa Napoca Rally Academy se prezinta la Raliul Iasului, din nou, in formatie completa. Cu Simone Tempestini care conduce clasamentul general si Norbert Maior care este pe locul 3 in clasamentul general si pe locul 1 la doua roti motrice, NRA isi doreste consolidarea pozitiei de lider si in clasamentul echipelor. De asemenea, evolutiile lui Bogdan Marisca, Victor Supuran si Bogdan Gheorghiu urmaresc clasari cat mai bune si puncte pentru echipa. 

A patra etapa din Campionatul National de Raliuri Betano, raliul de pe macadamul de la Iasi are o lungime de 404,4 kilometri din care 116,7 probe speciale si se defasora in perioada 4-5 septembrie. 

Bogdan Marisca: Urmeaza Raliul Iasului, un raliu care ne place, cu un macadam foarte bun pe care e o placere sa pilotezi. Vom merge pentru a incerca sa obtinem un rezultat bun, sa sprijinim echipa NRA si sa incercam sa contribuim la spectacolul oferit celor care vor urmari concursul. Le dorim bafta tuturor!

Norbert Maior: Suntem pregatiti de etapa de la Iasi, unde mergem motivati sa facem din nou o cursa buna. De asemenea, cred ca suntem norocosi ca avem ocazia sa fim, iata, la etapa a 4 din campionatul national, iar acest lucru ne bucura tare. Am avut o prima etapa la Sibiu pe macadam, unde ne-am descurcat bine, dar speram ca la Iasi sa putem imbunatati ritmul de pe probe. Vom incerca sa obtinem o noua victorie la 2 roti motrice, astfel incat sa ne consolidam prima pozitie in clasament si cu siguranta ne dorim si o clasare cat mai buna in clasamentul general.

Marco Tempestini: Raliu de traditie pentru NRA, la Iasi suntem concentrati sa obtinem in continuare un rezultat cat mai bun in acest sezon special. Probele de la Iasi le plac foarte mult pilotilor nostri, dar an de an “au cerut taxa la fiecare”, asa ca va a fi necesara o concentrare maxima ca sa evitam orice greseala.

Echipajele NRA la Raliul Iasului: Simone Tempestini / Sergiu Itu pe Skoda Fabia R5 , Bogdan Marisca / Sebastian Itu pe Ford Fiesta R5, Norbert Maior / Francesca Maior Peugeot 208, Victor Supuran / Mihai Supuran, Cupa Dacia, Debutanti si Bogdan Gheorghiu / Andrei Gheorghiu, Cupa Swift.

Partenerii NRA in 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primaria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan.

Recomandari pentru tine!