Raliul Perla Harghitei, o etapa de raliu pe placul lui Giri si Tudor

Zilele urmatoare aduc din nou in prim plan actiunea din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018. De data asta a venit randul Raliului Perla Harghitei, unul de traditie in motorsportul romanesc, care se va desfasura pe asfalt, in jurul orasului Odorheiu Secuiesc. Va fi o noua ocazie pentru Dan Girtofan si Tudor Marza (Skoda Romania Motorsport) de a demonstra ca pot merge tare si pot oferi spectacol fanilor de pe margine.


Dupa o prima zi de recunoasteri, Giri a oferit primele impresii. „Probele sunt aceleasi ca si anul trecut. Am apucat sa merg doar pe trei dintre ele si mi s-au parut ok. Poate Valeni este un pic mai denivelata, dar in rest se prezinta foarte bine. Mai ales Lueta, o speciala foarte tehnica, care imi place foarte mult. Este o cursa ce ne atrage de fiecare data, mai ales ca avem foarte multi fani in aceasta zona. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere pentru a obtine un rezultat de top, dar si pentru a le oferi spectatorilor si celor care cred in noi o evolutie frumoasa”, a spus Dan Girtofan.

Dan si Tudor sunt sprijiniti in 2018 de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto.

Noutati
Vezi mai multe