Doua probe si inca o lectie invatata la Raliul Moldovei pentru Sebastian Barbu si Bogdan

Sebastian Barbu si Bogdan iancu au inceput optimisti Raliul Moldovei, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri, dar au fost nevoiti sa se opreasca dupa primele doua probe speciale din cauza unor pene de cauciuc.

Cu 43,4 puncte adunate in primele doua etape din acest sezon, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu erau pregatiti sa se lupte pentru un loc pe podium si in Raliul Moldovei, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri.

Echipajul sibian a inceput cu cel mai bun timp la shakedown si pe primele doua probe speciale din Raliul Moldovei a terminat cu al patrulea si al treilea timp. Si asta chiar daca a facut pana pe fiecare dintre probe.

“Am inceput optimisti, dar am facut din nou greseli si de data aceasta am fost nevoiti sa abandonam. am facut pana pe finalul primei probe si inca o pana pe cea de-a doua proba. Am decis sa plecam din parcul de service cu o singura roata de rezerva si astfel a trebuit sa ne oprim dupa speciala a doua. Sunt dezamagit si suparat pentru ca puteam obtine un rezultat bun aici, dar incerc sa ma impac cu gandul ca a fost doar un ghinion” a spus Sebastian Barbu

Cele doua probe parcurse din Raliul Moldovei au fost insa si o lectie invatata in primul sezon cu modelul Skoda Fabia R5.

“Am decis in ultimul moment sa participam la aceasta etapa. In drum spre Bacau s-a stricat motorul la masina de recunoasteri. Au urmat apoi penele de cauciuc din cursa. Chiar daca am avut mult ghinion si nu am parcurs decat doua probe am invatat o lectie importanta si aici. Le multumesc tuturor partenerilor nostri pentru sustinere si vom reveni si mai motivati sa urcam pe podium la etapa urmatoare” a mai spus Sebastian Barbu

Raliul Harghitei, urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri, se va desfasura in perioada 11 – 13 iulie. In total sunt programate 12 probe speciale cu o lungime de 121,65 km.

Echipajul Sebastian Barbu / Bogdan iancu este sustinut in sezonul 2019 de urmatorii parteneri: vinurile Gorgandin, Yiippi Mango Lifestyle Energy Drink, indsoft, Geometrica architects, Eglo Romania, Sorcani Sibiu, D&D Arad, P1, Hankook tire prin Bucur tuning, Scoala de Soferi Elit Sibiu, Sibiu Racing team si Kron-tour Lufthansa City Center.

Recomandari pentru tine!