11 probe speciala la Raliul Aradului – documente

CamilaAradRaliul Aradului se desfăsoară între 13-14 Mai și are o lungime totală de 145.15 km de probe speciale, împărțiți în 11 probe. În prima zi a etapei III din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, sunt programate 5 probe speciale. Ca și în ani precedenți, „frumușeni” este prima probă specială de la Arad, urmată de „sistarovat”,urmând ca aceste două probe speciale să mai fie parcurse încă odată după un scurt service la Lipova.

Prima zi de la Raliul Aradului se încheie cu Super Speciala ( SSS Arad )desfășurată în centrul Aradului, pe bulevardul central. Concurenții au de parcurs în prima zi a etapei 49.97 km de probă specială.

Ziua secundă, începe cu CONOP în lungime de 11.75 km de probă, urmată de Nadas și de Lalasint, urmând o regrupare și un service în Arad. Aceste probe mai sunt încă odată parcurse în aceeași ordine.

Ziua secundă programează 95.18 km de probă speciala de parcurs de către concurenți, împarțiți în 6 probe speciale.

Documentele oficiale ale etapei a 3-a din Campionatul Național de Raliuri Dunlop cât și Campionatul Național Rally 2 Dunlop se regăsesc pe pagina oficiala RaliulAradului.ro

Overall-Map

 

Noutati
Vezi mai multe