Andrei Girtofan: „Clujul, al doilea raliu de casa pentru mine”

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) au ajuns pe meleaguri clujene pentru o noua etapa din CNR 2024: Raliul Clujului. Runda ce incheie sezonul pe asfalt se anunta una foarte disputata, mai ales la varful ierarhiei, unde Andrei si Doru vor sa arate ca parcursul foarte bun din 2024 nu este unul intamplator.

„Clujul este al doilea raliu de casa pentru mine. Am studiat 4 ani la Cluj si ma simt ca acasa aici. Probele sunt interesante, dar configuratia de anul acesta nu ne avantajeaza. Pot spune ca lasa de dorit. S-a renuntat la probele la vale, astfel ca va fi o cursa doar la deal, ceea ce cred ca nu este un lucru pozitiv. Specialele la vale aduceau un plus de spectacol pentru fani, dar scoteau si mai mult la iveala indemanarea pilotilor. Nu ne place acest lucru, dar vom lupta insa sa avem acelasi ritm foarte bun ca si pana acum si sa fim acolo, in fata. Am aratat ca suntem in crestere in actualul sezon si ca putem ajungem in top si asta vom face si la Cluj”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru se bazeaza pe urmatorii parteneri in sezonul 2024: Dinamic 92, Pro X, BlauTech, HeizTech, Mipa, Presto, Peak Sport, MTS Print si Aro Palace Brasov.

Recomandari pentru tine!