Victorie la grupa A si clasare in Top 10 pentru István Soós la revenirea in campionat

Caravana Campionatului National de Viteza in Coasta Total a fost prezenta in perioada 31 iulie – 1 august la Rasnov, cu ocazia etapei cu numarul trei din acest sezon, marcand totodata si recordul pilotilor inscrisi din 2020 in acest  campionat, numarul acestora fiind de 88, printre aceste nume fiind si brasoveanul Istvan Soos, cel care a revenit dupa absenta de la Cheile Gradistei si Resita.

Cu un nou material de concurs si fara teste efectuate inaintea acestei etape, Istvan a plecat cu obiectivul de a reintra in ritmul din competitii si de a se acomoda cu modelul Mitsubishi Lancer Evo 9, reusind sa isi imbunatateasca timpul dupa aproape fiecare urcare, marcand timpii de referinta sambata, fiind cel mai rapid pilot din cadrul grupei A in urma celor doua manse de concurs, reusind astfel sa se impuna la grupa si sa ocupe locul 9 in Clasamentul General Open.

Eram nerabdator sa iau startul cu noua masina pentru a vedea cum ma acomodez cu ea. A fost mai mult decat un test, care s-a terminat cu un rezultat peste asteptarile mele. Masina  s-a comportat exceptional, a functionat perfect si mi-a adus un loc pe podium. Felicitari tuturor concurentilor! Le multumesc tuturor pentru experienta frumoasa de la Rasnov si astept cu nerabdare sa ne revedem la etapa din octombrie, cea de la Poiana Brasov, a declarat Istvan la finalul etapei de la Rasnov.

In sezonul 2020, Istvan Soos este sustinut de catre partenerii: Cartier Coresi, CinemaOne si BMF Grup.

Recomandari pentru tine!