Raliul Bucovinei 2021 – Etapa a 3-a din CNR se amana

Raliul Bucovinei 2021 a fost amanat, decizia a fost luata de organizator si spera la reprogramarea acesteia in a doua jumatate a anului.

Decizia a venit acum cateva zile si a fost facuta publica de organizatorul XS Motorsport printr0un comunicat oficial, pe care il redam in prezentul articol:

Dragi piloti, copiloti si iubitori ai motorsportului,

Avem doua vesti privind organizarea etapei de Campionat National de Raliuri Betano din Bucovina. Pentru ca suntem siguri ca asa ati fi ales si voi, incepem cu vestea mai putin buna. Mult asteptatul eveniment automobilistic nu va mai avea loc la mijlocul lunii aprilie, asa cum a fost anuntat, conform calendarului aprobat de oficialii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

In ciuda eforturilor organizatorilor, autoritatilor locale si judetene din Bucovina, care au aratat un interes demn de toata aprecierea privind revenirea frumoaselor probe din nordul tarii in prim-planul competitiilor automobilistice, si, desigur, ale pasionatilor de motorsport din regiune, nu a fost posibila asumarea organizarii evenimentului in perioada stabilita initial.

Motivele tin, in primul rand, de imposibilitatea asigurarii cheltuielilor necesare pentru o competitie de nivel national pentru ca pana pe 16 aprilie niciuna dintre primariile partenere nu va avea aprobat bugetul pentru anul in curs. Repetam! Vointa si implicare exista din partea tuturor, inclusiv a reprezentantilor Jandarmeriei, Politiei, Pompierilor si a tuturor celor implicati in organizarea unei etape din CNRB.

Am comunicat aceasta situatie si oficialilor FRAS, cei de care se leaga sperantele nostre sa va putem oferi si vestea buna, adica cea a reprogramarii Raliului Bucovinei in a doua jumatate a anului in curs. Suntem siguri ca specialistii federatiei, direct interesati si preocupati de dezvoltarea sportului pe patru roti in Romania, vor gasi cea mai buna solutie pentru ca Raliul Bucovinei 2021 sa revina in calendarul competitional dupa 32 de ani, precedenta intalnire a bucovinenilor cu masinile de raliu avand loc in anul 1989.

Asadar, pana la intalnirea din Bucovina va uram tuturor sa va bucurati de celelalte evenimente automobilistice din Romania si speram sa va confirmam, in cel mai scurt timp, vestea buna din prezentul comunicat.

 

Recomandari pentru tine!