Tess Rally Brasov 2023 – Transmisiune Live

Digiqole Ad

Tess Rally Brasov este ultima etapa din Campionatul National de Raliuri, avand loc in weekendul 27-29 Octombrie 2023.

Pe lista de inscrieri se regasesc 63 de echipaje care vor alerga pe cele 7 probe speciale pregatite in acest an de organizator, avand putin peste 120 km.

La startul etapei se afla si piloti din strainatate, inclusiv campionul mondial din 2020 la categoria WRC2, Mads Østberg, care va alerga alaturi de Sergiu Itu pe un model Citroen C3 Rally2.

Editia din acest an, care a ajuns la numarul 52, incepe cu ziua de vineri, atunci cand e programata sesiunea de shakedown a raliului, urmand apoi sa aiba loc Startul Festiv programat la orele 20:00

Sambata, 28 Octombrie 2023, sunt programate 5 probe speciale, dintre care ne putem bucura de transmisiune live de trecerile de pe Bran, adica PS 1 si PS4.

Ultima zi a raliului este Duminica, iar organizatorii au pregatit 2 probe, o trecere pe Sacele care este si power stage, dar si SuperSpeciala „Brasov Rally Show” care se va bucura de transmisiune LIVE.

Programul raliului, transmisiunea live, hartile probelor speciale, dar si multe alte informatii se pot vedea pe pagina noastra dedicataRaliul Brasovului 

Click/Apasa pe poza pentru transmisiunea live

photo by Flavius Croitoriu

Recomandari pentru tine!