Tempestini obtine cel mai bun timp in shakedown-ul de la Sibiu

Etapa a VII-a din cadrul Campionatului National de Raliuri Betano se desfasoara in acest weekend la Sibiu. In aceasta dimineata de vineri, echipajele inscrise in competitie au luat startul in sesiunea de teste ( Shakedown ) ale raliului, acolo unde echipajul Napoca Rally Academy, Simone Tempestini si Sergiu Itu, au reusit sa obtina cel mai bun timp la bordul modelului Skoda Fabia R5.

Cei 1.8 km pe care s-a desfasurat shakedown-ul, au fost parcursi de Simone in 01:07,2 secunde, acestia fiind urmati de localnicul Sebastian Barbu, care reuseste sa obtina cel de-al doilea timp in sesiunea de teste, reusind un 01:10,1 sec. cu modelul Skoda Fabia R5.

Dan Girtofan aduce si el modelul Skoda in top 3, reusind un 01:10,8 secunde, acesta fiind urmat de Raspopa si Adrian Teslovan care incheie cu cei mai buni cinci timpi de la Raliul Sibiului 2021.

Marco Tempestini : “Iata-ne la alt raliu, al saptelea. In aproape toate campionatele din Europa ar fi ultimul sau penultimul, la noi dupa Sibiu vor fi inca patru. Clar ca de fiecare data cand ma gandesc la asta, cred ca nu este posibil sa fim asa de deconectati de situatia reala de zi cu zi… dar se pare ca suntem!
Si aici vom continua “stafeta” intre echipajele noastre, Bogdan Marisca, Ioan Mihut si Ciprian Lupu stau pe tusa, iar Simone, Norbert si Victor vor fi in “joc”. Obiectivele sunt cele obisnuite si in primul rand ne dorim sa-i distram pe fani pe probe. Temperaturile foarte ridicate si si praful cred ca vor fi 2 factori decisivi la Raliul Sibiului.

 
Tot astazi, echipajele inscrise in Raliul Sibiului 2021 vor avea de parcurs 3 probe speciale,  proba Cheile Cibinului va fi parcursa de doua ori astazi, contand ca si PS1 si PS2, probe care vor fi transmise live pe pagina de socializare a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cat si pe LookSport incepand cu orele 16:10, respectiv orele 18:40.
 
Incheierea primei zile de la Sibiu va fi una pe deliciul spectatorilor, celebra proba SANTA revine si se va desfasura in noapte, startul primului concurent fiind programata la orele 21:49.
 
Timpii live a probelor speciale, dar si clasamentele in timp real le puteti vedea pe live.fras.ro
 
sursa foto: Napoca Rally Academy

Recomandari pentru tine!