Al doilea podium pentru Andrei Girtofan si Doru Vraja in 2024

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) au bifat al doilea podium din tot atatea etape in sezonul 2024 al CNR. Cei doi brasoveni au terminat pe locul 3 Raliul Argesului, la capatul unei „lupte” interesante cu Simone Tempestini si Martin Surilov pe unele din cele mai frumoase pobe speciale din Romania.

Andrei si Doru au avut un ritm bun inca de la inceput, termand prima zi pe locul 2 in clasament. In ziua a doua, vremea schimbatoare a avut un cuvant important de spus in alegerea anvelopelor, astfel ca cei doi membri ai ProRally Team Brasov au pierdut cateva secunde importante, care le-a adus pozitia a treia la sfarsitul raliului.

„Doua podiumuri din doua posibile. Nu e rau. Dar se putea si mai mult! Am avut un ritm bun, competitiv. Suprafata cu aderenta schimbatoare, mai ales in ziua de sambata, ne-a dat de furca un pic. Am mers cu gume medii tot raliul, care au functionat foarte bine in prima zi, dar mai putin bine in ziua a doua. Am pierdut cateva secunde pretioase sambata, ceea ce a facut sa terminam doar pe locul 3. Per total suntem multumiti. Este un podium, am luat puncte importante in clasamentul general si mergem cu incredere la Baia Mare, unde vrem mai mult”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru se vor baza pe urmatorii parteneri in sezonul 2024: Dinamic 92, Pro X, BlauTech, HeizTech, Mipa, Presto, Peak Sport, MTS Print si Aro Palace Bra

sov.

Recomandari pentru tine!