Pasiune, adrenalina si sustenabilitate: Dominic Marcu se pregateste pentru Transalpina Challenge cu Tesla

In acest weekend, pe 10-11 iunie, va avea loc la Ranca, Transalpina Challenge, o etapa spectaculoasa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Masters. La start se va afla Dominic Marcu ce va pilota Tesla Model 3 Performance.

Zilele trecute, Dominic a captat atentia publicului la Bucharest Tech Week si Sports Festival, unde a impresionat cu prestatia sa si cu masina electrica pe care o piloteaza. Acum, el se pregateste pentru provocarea Transalpina, urmand sa-si testeze abilitatile pe traseul acestui concurs spectaculos.

Transalpina Challenge este un traseu legendar in lumea motorsportului, cunoscut pentru dificultatile si provocarile pe care le prezinta. Urcarea de la Ranca, cu cele 5.025 de metri lungime si o diferenta de altitudine de 342 de metri, reprezinta o adevarata incercare pentru orice masina si pilot. Pentru motoarele electrice, precum cea pe care o conduce Dominic, traseul devine si mai solicitant, necesitand o putere constanta si o gestionare eficienta a racirii bateriilor.


Cu toate acestea, Dominic Marcu a acceptat cu curaj si incredere aceasta provocare in 2021, devenind primul si singurul pilot care a participat pe acest traseu cu o masina electrica. Anul trecut, el a reusit sa obtina o performanta remarcabila, clasandu-se cu Tesla pe locul 4 in clasamentul general, cel mai bun rezultat al unei masini electrice intr-o competitie de viteza in coasta din Romania. Acest succes a demonstrat ca masinile electrice au potentialul de a face fata cu brio provocarilor traseului Transalpina.

Pe langa aspectele tehnice si performantele in motorsport, Transalpina Challenge ofera si o priveliste spectaculoasa asupra Muntilor Parang si a celebrei sosele Transalpina. Combinatia dintre adrenalina, competitie si frumusetea peisajului creeaza o experienta unica pentru piloti si spectatorii prezenti la eveniment.
Dominic se bucura de sustinerea fanilor si a partenerilor sai de incredere, care ii ofera un impuls suplimentar in confruntarea cu provocarile traseului. Dominic impinge limitele tot mai sus etapa de etapa si demonstreaza ca masinile electrice pot intra in disputa pentru podiumul competitiilor.

Participarea lui Dominic Marcu este posibila datorita sprijinului oferit de partenerii sai de incredere. E.ON, George – o inovatie BCR, NetBet, Hama, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade si Dronshop.ro.

Recomandari pentru tine!